Trapauto Baghera Classic wit

Baghera
RK 1941
    Levertijd:Niet op voorraad, vraag naar de levertijd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Vintage trapauto Baghera Classic wit, geïnspireerd op de jaren '30 met vintage look, chromen grill, grote koplampen en windscherm bar. Rode bekleding.

Vintage trapauto Baghera Classic wit, geïnspireerd op de jaren '30 met vintage look, chromen grill, grote koplampen en windscherm bar. Rode bekleding.

Vintage trapauto Classic, een collector's item voor kinderen! Deze Baghera trapauto is geïnspireerd op de dertiger jaren en heeft die echte vintage look retro stijl. De trapwagen is voorzien van een chromen grill, twee grote koplampen en een windscherm bar. De zit is comfortabel. Je kind zal trots zijn achter het stuur van deze chique en charmante trapauto het avontuur tegemoet te gaan.

Vintage trapauto Classic, een collector's item voor kinderen! Deze Baghera trapauto is geïnspireerd op de dertiger jaren en heeft die echte vintage look retro stijl. De trapwagen is voorzien van een chromen grill, twee grote koplampen en een windscherm bar. De zit is comfortabel en je kind zal trots zijn achter het stuur van deze chique en charmante trapauto te zitten en het avontuur tegemoet te gaan.

Baghera classique blanche métal

Baghera Classic wit - sterk en duurzaam

Deze kinder auto is ontwikkeld in Frankrijk en geheel van metaala gemaakt. Daardoor is deze trapauto bijzonder robuust en zal de trapwagen je kind overal naar toe brengen. De grote wielen zijn bedekt met rubber zodat deze overal kan rijden (binnen, buiten, stenen, gras ...)

 

 

 

Baghera pédales

Leerzaam en leuk

De Baghera Classic heeft een simpel, makkelijk te hanteren stuur en heeft zelfs een achteruit trapsysteem. De trapwagen is geschikt voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. De pedalen kunnen in 3 standen worden gezet zodat de auto met je kind meegroeit. Ook de stoel kan enkele cm's naar achteren worden gezet.

 

 

 

Baghera classique blanche métalBaghera Classic wit - stijlvolle vintage look!

Met zijn crème witte kleur en vintage uiterlijk is deze race trapauto erg stijlvol. De vintage snelheidsmeter in het dashboard, de chromen voorgrill en de rode zitting maken het perfect af.

 

 

 

Baghera bolide rose en métalBaghera - een merk met goede naam

Baghera is een Frans merk en is in 1999 opgericht. In die tijd hebben ze veel ervaring opgedaan op alle gebied. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Vraag ernaar bij Theo. 0646 22 35 27. Ook voor accessoires ben je bij hem aan het juiste adres.

Leeftijd: 3 - 6 jaar
Gewicht: 10,5 kg
Hoogte: 50 cm
Breedte: 40 cm
Lengte: 80 cm
Materiaal: Metaal en kunststof
Materiaal wielen: Massief rubberen banden op stalen velgen
Materiaal stuur: Metaal
Materiaal stoel/zitting: Kunststof
Afwerking: Stootvaste poedercoating
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Levensduur: Uitgaande van normaal gebruik: meerdere generaties
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Bezorging: In stevige doos
Afmonteren: Wielen, stuur, zadel
Montagetijd: 15 - 60 minuten
Gebruik: Binnen en buiten