Loopauto Speedster Vliegtuig Baghera

Baghera
RK 879
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Metalen loopwagen Baghera Speedster. Trendy vliegtuig design loopauto van hoge kwaliteit voor veel speelplezier, generaties lang!

Loopauto’s van Baghera - een kinderdroom die uitkomt

Baghera Speedsters zijn stoere stabiele loopauto’s voor de eerste ritjes van een peuter. Een Speedster heeft een echt stuur, een metalen frame en rubberen banden waarmee de peuter makkelijk en stil kan manoeuvreren. Met een speedster maakt je peuter de eerste stap in de richting van een carrière als coureur!

Baghera loopauto’s zijn afgestemd op de lichaamsbouw van peuters in de leeftijd vanaf 12 maanden, waarbij de eerste stapjes worden gezet tot het moment dat ze helemaal onafhankelijk kunnen lopen. De metalen loopauto’s zijn allen voorzien van rubberen banden en hebben een zeer stabiel frame waarbij ze erg sterk en stil zijn. De Baghera loopauto zal je kind begeleiden tijdens alle uitstapjes!

De Baghera Speedster wordt geleverd in een mooie stevige doos. Alleen stuur, wielen en zadel moeten nog gemonteerd worden, dit is binnen 15 minuten gedaan voor de ervaren monteur. Heb je iets minder ervaring dan nog moet het karweitje in maximaal een uur gedaan zijn.

De Baghera Speedster is een veilig voertuig voorzien van een CE-keurmerk.

Geschiedenis

Het merk Baghera is een handelsmerk van de Le Petit Nouveau Group, opgericht in het laatste jaar van de vorige eeuw, in 1999. Het familiebedrijf is gesticht door Emmanuel Nouveau en gevestigd vlakbij Parijs.
Emmanuel stond als kind vaak met open mond de etalage van een beroemde autowinkel in Parijs te bekijken. Bij het zien van de metalen bolides en glimmend chroom droomde hij van een toekomst als coureur met talloze overwinningen op zijn naam. Coureur is hij niet geworden, zijn droom heeft hij op een andere manier waargemaakt door zelf auto’s te maken waar kleine kinderen van nu van dromen.

Filosofie

Het doel van Baghera is het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende producten met een hoge kwaliteit voor kinderen. Hieraan wordt gewerkt door een team van getalenteerde en enthousiaste medewerkers. Elk nieuw product, elk nieuw model is het resultaat van vele uren werk en wordt voordat het op de markt wordt gebracht uitvoerig getest.

Veiligheid

De veiligheid van kinderen die met de loopwagens of trapauto’s spelen moet immers voor 100% gegarandeerd zijn. Alle producten van Baghera zijn goedgekeurd volgens de Europese normen.

Hoe weet ik of een Baghera loopauto geschikt is voor mijn kind?

De aanbevolen leeftijd is aangegeven bij de productinformatie op het tabblad specificaties.
De meeste van de loopwagens zijn ontworpen voor kinderen tussen 1-3 jaar. De trapauto’s voor 3-6 jarigen. De afmetingen en het gewicht van de loopauto staan eveneens op het tabblad specificaties.
Het aanbevolen maximum gewicht van een kind voor gebruik van de loopauto’s is 20 kg. Er is geen lengte-limiet, de enige limiet is de leeftijd (1-3 jaar).
Het aanbevolen maximum gewicht van een kind voor gebruik van de trapauto’s is 25 kg.

De aanbevolen maximum lengte van een kind is: - Classics, Trucks and Riverside collecties: 1m10
- Vintage cars, Legends and Race car collecties: 1m20

De trapwagens beschikken over drie posities waarmee de zitting kan worden aangepast en de trapauto meegroeit met het kind.

Zit er garantie op Baghera trapauto’s en loopwagens?

Op alle producten die gekocht zijn via Reijs Kids zit 12 maanden garantie na aankoopdatum. De garantie is alleen geldig bij normaal gebruik en is niet van toepassing op normale slijtage.

Waar vind ik de montage instructies?

De montage instructies worden in de doos meegeleverd. Mocht je deze kwijt zijn of niet meer kunnen vinden, dan kun je de instructies hier downloaden.

Leeftijd:

1-3 jaar

Draaggewicht: Maximaal 20 kg
Lengte kind: Geen limiet
Lengte: 75 cm
Breedte: 45 cm
Hoogte: 37 cm
Zithoogte: 25 cm
Gewicht: 5,5 kg
Materiaal: Metaal en kunststof
Materiaal wielen: Massief rubberen banden op stalen velgen
Materiaal stuur: Metaal
Materiaal stoel/zitting: Kunststof
Afwerking: Stootvaste poedercoating
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Levensduur: Uitgaande van normaal gebruik: meerdere generaties
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Bezorging: In stevige doos
Afmonteren: Wielen, stuur, zadel
Montagetijd: 15 - 60 minuten
Gebruik: Binnen en buiten