Loopauto Speedster Baghera Rose

Baghera
RK 882
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Metalen loopwagen Baghera Speedster. Trendy roze design kinderauto loopauto van hoge kwaliteit voor veel speelplezier, generaties lang!

Loopauto’s van Baghera - een kinderdroom die uitkomt

Baghera Speedsters zijn degelijke loopauto’s voor de eerste ritjes van een peuter. Een Speedster heeft een echt stuur, een metalen frame en rubberen banden waarmee de peuter makkelijk en stil kan manoeuvreren. De speedster is de eerste stap in de richting van een carrière als coureur!

Baghera loopauto’s zijn afgestemd op de lichaamsbouw van peuters in de leeftijd vanaf 12 maanden, waarbij de eerste stapjes worden gezet tot het moment dat ze helemaal onafhankelijk kunnen lopen. De metalen loopauto’s zijn allen voorzien van rubberen banden en hebben een zeer stabiel frame waarbij ze erg sterk en stil zijn. De Baghera loopauto zal je kind begeleiden tijdens alle uitstapjes!

De Baghera Speedster wordt geleverd in een mooie stevige doos. Alleen stuur, wielen en zadel moeten nog gemonteerd worden, dit is binnen 15 minuten gedaan voor de ervaren monteur. Heb je iets minder ervaring dan nog moet het karweitje in maximaal een uur gedaan zijn.

De Baghera Speedster is een veilig voertuig voorzien van een CE-keurmerk.

Een echte vintage wagen voor kleine meisjes!
Deze roze loopwagen is uitgerust met een echt functioneel stuur. De peuter leert snel haar voetjes gebruiken met deze nieuwe auto. De rubberen banden helpen bij het stabiliseren en zorgen ervoor dat ze zonder te veel lawaai door huis rijdt.  Oude auto's uit de jaren 50 waren de inspiratie voor deze loopauto met roze frame. Op deze loopwagen beleeft de peuter spannende avonturen....

Baghera porteur speedster roseDegelijk en duurzaam
Deze loopauto is ontwikkeld in Frankrijk en is geheel van metaal gemaakt. Daardoor is de loopwage heel robuust. Je kleine meisje zal de deur niet uit willen zonder haar wagen. De grote wielen zijn afgewerkt met rubber. 

Je peuter kan veilig op deze loopwagen rijden. De voor- en achterbumpers beschermen de loopwagen tegen kleine ongelukjes.

 

 

Baghera porteur speedster roseHelpt de ontwikkeling
Door op deze loopauto te rijden zal je peuter instinctief aanvoelen hoe vooruit te gaan en om te draaien. Hiermee ontwikkelen ze hun gevoel voor balans.

 

 

 

 

Baghera porteur speedster roseStijlvolle vintage look!
Met de roze kleur en de retro stijl is deze loopauto volop voorzien van charme. Kleine vernunftige details (spoiler, koplampen, bumpers) zorgen voor een eigen look. Je peuter zal zeker opvallen op deze prachtige auto.

 

 

 

Baghera logo

Leeftijd: Vanaf 1 jaar
Draaggewicht: Maximaal 20 kg
Lengte kind: Geen limiet
Hoogte: 37 cm
Breedte: 30 cm
Lengte: 75 cm
Zithoogte: 25 cm
Gewicht: 7 kg
Materiaal: Metaal en kunststof
Materiaal wielen: Massief rubberen banden op stalen velgen
Materiaal stuur: Metaal
Materiaal stoel/zitting: Kunststof
Afwerking: Stootvaste poedercoating
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Levensduur: Uitgaande van normaal gebruik: meerdere generaties
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Bezorging: In stevige doos
Afmonteren: Wielen, stuur, zadel
Montagetijd: 15 - 60 minuten
Gebruik: Binnen en buiten