Houten loopfiets Kinderfeets Makii zwart/wit

Kinderfeets
RK lfmakizw
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Houten loopfiets Kinderfeets Makii zwart/wit
Houten loopfiets van Kinderfeets uitgevoerd in zwart/wit Makii met verstelbaar zadel, lekvrije banden en lage instap. Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Lage instap, geen lekke band, in hoogte verstelbaar

Loopfiets Kinderfeets Classic Makii

Houten loopfiets Kinderfeets Makii zwart/wit is een houten loopfiets, die op een klassieke manier is vormgegeven. Deze houten loopfiets groeit echt met je kind mee, zo heeft deze een verstelbaar zadel en een lage instap. Ook is de fiets uitgerust met massieve lekvrije banden, het is dus nooit meer nodig om een band te plakken of verwisselen!
Maar natuurlijk is er voor de kids ook wat, zo ziet de fiets er natuurlijk super mooi en strak uit. Helemaal met deze speciale Makii uitvoering.

Deze Loopfiets Kinderfeets Classic is ook verkrijgbaar in de kleuren: rood, roze, zwart en de speciale Bamboo uitvoering

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Kinderfeets filmpjes

Met deze loopfiets van Kinderfeets leert uw kind al spelend balanceren, coördineren en bewegen zonder dat hij/zij daar mee bezig is. Het loopfietsje is van degelijk berkenhout, de bandjes van zacht rubber zodat ze niet lek kunnen gaan. Door de lage instap kost het geen moeite om op te stappen. Het zadel is in hoogte verstelbaar waardoor de Kinderfeets met uw kind mee groeit. De loopfiets is afgewerkt met krijtverf en wordt geleverd met krijt, zodt het kind lekker creatief bezig kan gaan en er een geheel eigen loopfiets van kan maken. Is uw kind al wat verder, dan kan het de voetjes op de pedalen zetten, waardoor het fietsen bijna vlekkeloos zal gaan.
Leeftijd:

Vanaf 2 jaar

Zadel verstelbaar: Ja, in hoogte
Zadelhoogte:

31 - 39 cm

Frame:

Hout

Afwerking: Krijtbordverf
Banden:

Zacht rubber 12 inch

Ventiel:

Geen

Handrem:

Nee

Velgen: Houten velgen
Stuur verstelbaar: Nee
Soort zadel: Speciaal loopfiets zadel
Stuurbegrenzing: Ja, dit beperkt de draaihoek van het stuur. Het stuur kan dus niet volledig ronddraaien.
Handvatten: Veiligheidshandvatten
Montagetijd:

10 - 15 minuten

Rijklaar maken: Frame, wielen en stuur monteren
Afmetingen: 80x35xH55cm
Gewicht: 4,3 kg
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
EAN aa