Driewieler loopfiets Tiny Tot rood

Kinderfeets
RK P75rood
    Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Driewieler loopfiets Tiny Tot rooden loopfiets in één. Deze driewieler wordt snel en simpel een loopfiets als je kindje voldoende kan balanceren. De loopfiets meet 59 bij 40 bij 35 centimeter met een zadelhoogte van 22,5 centimeter die u gemakkelijk kunt verstellen tot 28,5 centimeter.

Kinderfeets is zuinig op het milieu zodat ook de kinderen van onze kinderen gezond kunnen leven. Daarom plant Kinderfeets voor elke verkochte loopfiets een boom!

Driewieler loopfiets Tiny Tot rood

Driewieler loopfiets Tiny Tot rood, 2 in 1 loopfiets. Spelenderwijs van 3 naar 2 wielen.

Dit loopfietsje is gemaakt door Kinderfeets, een Nederlands merk dat garant staat voor kwaliteit! De loopfiets meet 59 bij 40 bij 35 centimeter met een zadelhoogte van 22,5 centimeter die je gemakkelijk kunt verstellen tot 28,5 centimeter. De fiets is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar met een minimale lengte van 75 centimeter. Het is volledig gemaakt van hout en voorzien van een zacht zadel, comfortabele handvatten en grote stevige wielen.

Deze fiets is niet alleen enorm leuk om op te rijden, ook het evenwicht, de motoriek en coördinatie van het kind zullen verbeteren. De fiets wordt geleverd met sleuteltjes waarmee hij makkelijk om te bouwen is van driewieler naar loopfiets. Daardoor kun je je kind stapsgewijs zijn of haar evenwicht laten trainen!

De Tiny Tot is ook verkrijgbaar in het groen, blauw en roze

Kinderfeets filmpjes

Verzendkosten

Vanaf € 75,- versturen wij de producten gratis. Tot € 75,= berekenen wij € 6,95 verzendkosten. De producten worden verstuurd met PostNL.

 

Merk: Kinderfeets
Model: Tiny Tot
Kleur: Roze, blauw, rood
Materiaal: Hout
Materiaal banden: Zacht rubber
Schoolbord finish: Ja
Gewicht: 2,7 kg
Zadel in hoogte verstelbaar: Ja, van 22,5 tot 28,5 cm
Lengte: 59 cm
Breedte: 40 cm (driewieler)
Hoogte: 35 cm
Geschikt voor kinderen vanaf: 1 jaar
Geschikt voor kinderen vanaf: 75 cm