Houten retro loopfiets Kinderfeets Superhero

Kinderfeets
RK 876009
    Levertijd:3-4 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Kinderfeets Retro Superhero loopfiets met verstelbaar zadel, lekvrije banden, lage instap en veiligheidshandvatten. Hoe stoer kun je zijn? Vanaf 2 jaar.

Lage instap, geen lekke band, in hoogte verstelbaar

Houten retro loopfiets Kinderfeets Superhero

Houten retro loopfiets Kinderfeets Superhero is een superstoere loopfiets met plaatjes van superhelden! Hoe stoer kun je zijn? Welk kind wil er nu geen stoere loopfiets met superhelden erop?
Maar naast enorm stoer en mooi is deze Kinderfeets Retro ook erg praktisch. Deze loopfiets is uitgevoerd met een verstelbaar zadel (van 30-40 cm) waardoor de fiets letterlijk meegroeit met het kind. En door de lage instap kunnen zelfs kleinere kinderen gemakkelijk op- en afstappen. Daarnaast is hij voorzien van lekvrije massieve banden, wel zo praktisch. En veiligheidshandvatten.

Deze retro loopfiets is er ook in de schattige princess of cupcake uitvoering, of de stoere Rocket of Stars & stripes.

Liever een fietsje voor wat kleinere kids? Kinderfeets heeft ook een driewieler die om te bouwen is naar loopfiets, in onder andere groen en blauw.

Kinderfeets filmpjes

Met deze loopfiets van Kinderfeets leert uw kind al spelend balanceren, coördineren en bewegen zonder dat hij/zij daar mee bezig is. Het loopfietsje is van degelijk berkenhout, de bandjes van zacht rubber zodat ze niet lek kunnen gaan. Door de lage instap kost het geen moeite om op te stappen. Het zadel is in hoogte verstelbaar waardoor de Kinderfeets met uw kind mee groeit. De loopfiets is afgewerkt met krijtverf en wordt geleverd met krijt, zodt het kind lekker creatief bezig kan gaan en er een geheel eigen loopfiets van kan maken. Is uw kind al wat verder, dan kan het de voetjes op de pedalen zetten, waardoor het fietsen bijna vlekkeloos zal gaan.
Leeftijd:

Vanaf 2 jaar

Zadel verstelbaar: Ja, in hoogte
Zadelhoogte:

31 - 39 cm

Frame:

Hout

Afwerking: Krijtbordverf
Banden:

Zacht rubber 12 inch

Ventiel:

Geen

Handrem:

Nee

Velgen: Houten velgen
Stuur verstelbaar: Nee
Soort zadel: Speciaal loopfiets zadel
Stuurbegrenzing: Ja, dit beperkt de draaihoek van het stuur. Het stuur kan dus niet volledig ronddraaien.
Handvatten: Veiligheidshandvatten
Montagetijd:

10 - 15 minuten

Rijklaar maken: Frame, wielen en stuur monteren
Afmetingen: 80x35xH55cm
Gewicht: 4,3 kg
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
EAN aa