Houten retro loopfiets Kinderfeets Rocket

Kinderfeets
RK 876008
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Houten retro loopfiets van Kinderfeets uitgevoerd in Rocket met verstelbaar zadel, lekvrije banden en lage instap. Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Lage instap, geen lekke band, in hoogte verstelbaar

Houten retro loopfiets Kinderfeets Rocket

Houten retro loopfiets Kinderfeets Rocket is een stoere loopfiets met plaatjes van raketten! Lekker rondscheuren op je eigen raket, welk kind wil dat nou niet? 
Daarnaast heeft de Houten Retro Rocket loopfiets een lage instap(van 30-40 cm) en een verstelbaar zadel. Op die manier kunnen de wat kleinere kids makkelijk op- en afstappen, maar kunnen ze er net zo makkelijk groot op worden! Verder heeft de fiets lekvrije massieve banden, zodat je deze nooit hoeft te plakken. En als laatste veiligheidshandvatten!
De Kinderfeets Rocket is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 jaar.

Deze retro loopfiets is er ook in de schattige princess of cupcake uitvoering, of de stoere Super hero of Stars & stripes.

Liever een fietsje voor wat kleinere kids? Kinderfeets heeft ook een driewieler die om te bouwen is naar loopfiets, in onder andere groen en blauw.

Kinderfeets filmpjes

Met deze loopfiets van Kinderfeets leert uw kind al spelend balanceren, coördineren en bewegen zonder dat hij/zij daar mee bezig is. Het loopfietsje is van degelijk berkenhout, de bandjes van zacht rubber zodat ze niet lek kunnen gaan. Door de lage instap kost het geen moeite om op te stappen. Het zadel is in hoogte verstelbaar waardoor de Kinderfeets met uw kind mee groeit. De loopfiets is afgewerkt met krijtverf en wordt geleverd met krijt, zodt het kind lekker creatief bezig kan gaan en er een geheel eigen loopfiets van kan maken. Is uw kind al wat verder, dan kan het de voetjes op de pedalen zetten, waardoor het fietsen bijna vlekkeloos zal gaan.
Leeftijd:

Vanaf 2 jaar

Zadel verstelbaar: Ja, in hoogte
Zadelhoogte:

31 - 39 cm

Frame:

Hout

Afwerking: Krijtbordverf
Banden:

Zacht rubber 12 inch

Ventiel:

Geen

Handrem:

Nee

Velgen: Houten velgen
Stuur verstelbaar: Nee
Soort zadel: Speciaal loopfiets zadel
Stuurbegrenzing: Ja, dit beperkt de draaihoek van het stuur. Het stuur kan dus niet volledig ronddraaien.
Handvatten: Veiligheidshandvatten
Montagetijd:

10 - 15 minuten

Rijklaar maken: Frame, wielen en stuur monteren
Afmetingen: 80x35xH55cm
Gewicht: 4,3 kg
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
EAN aa