Loopfiets Kinderfeets Classic Bamboo

Kinderfeets
RK 876005
    Levertijd:4-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Loopfiets Kinderfeets Classic Bamboo
Houten Bamboe retro loopfiets van Kinderfeets met verstelbaar zadel, lekvrije banden, lage instap en veiligheidshandvatten. Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Lage instap, geen lekke band, in hoogte verstelbaar

Loopfiets Kinderfeets Classic Bamboo

Loopfiets Kinderfeets Classic Bamboo is een houten loopfiets, die op een klassieke manier is vormgegeven. Deze houten loopfiets groeit echt met je kind mee, zo heeft deze een verstelbaar zadel en een lage instap. Ook is de fiets uitgerust met massieve lekvrije banden, het is dus nooit meer nodig om een band te plakken of verwisselen!
Maar natuurlijk is er voor de kids ook wat, zo ziet de fiets er natuurlijk super mooi en strak uit. Vooral deze speciale 'bamboe' uitvoering geeft de fiets een enorm eigen uitstraling.

Deze Loopfiets Kinderfeets Classic is ook verkrijgbaar in de kleuren: rood en roze en zwart. Of de speciale uitvoering makii.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.


Kinderfeets filmpjes

Met deze loopfiets van Kinderfeets leert uw kind al spelend balanceren, coördineren en bewegen zonder dat hij/zij daar mee bezig is. Het loopfietsje is van degelijk berkenhout, de bandjes van zacht rubber zodat ze niet lek kunnen gaan. Door de lage instap kost het geen moeite om op te stappen. Het zadel is in hoogte verstelbaar waardoor de Kinderfeets met uw kind mee groeit. De loopfiets is afgewerkt met krijtverf en wordt geleverd met krijt, zodt het kind lekker creatief bezig kan gaan en er een geheel eigen loopfiets van kan maken. Is uw kind al wat verder, dan kan het de voetjes op de pedalen zetten, waardoor het fietsen bijna vlekkeloos zal gaan.
Leeftijd:

Vanaf 2 jaar

Zadel verstelbaar: Ja, in hoogte
Zadelhoogte:

31 - 39 cm

Frame:

Hout

Banden:

Zacht rubber 12 inch

Ventiel:

Geen

Handrem:

Nee

Velgen: Houten velgen
Stuur verstelbaar: Nee
Soort zadel: Speciaal loopfiets zadel
Stuurbegrenzing: Ja, dit beperkt de draaihoek van het stuur. Het stuur kan dus niet volledig ronddraaien.
Handvatten: Veiligheidshandvatten
Montagetijd:

10 - 15 minuten

Rijklaar maken: Frame, wielen en stuur monteren
Afmetingen: 80x35xH55cm
Gewicht: 4,3 kg
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
EAN aa