Hippyskippy neushoorn dierenskippy - neushoornskippybal

Mertex
RK 12.0071
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Hippyskippy neushoorn dierenskippy - neushoornskippybal. HippySkippy dierenskippy in de vorm van een hond. Hippy Skippy is een eigentijdse hippe skippybal. In de vorm van jouw lievelingsdier, in jouw lievelingskleur. Deze stoere neushoorn is verkrijgbaar in het blauw.

Hippyskippy neushoorn dierenskippy - neushoornskippybal

Hippyskippy neushoorn dierenskippy - neushoornskippybal. Een stoere neushoorn voor thuis! Rondspringen doe je natuurlijk niet meer op een saaie skippybal, maar op zo'n stoere neushoorn van hippyskippy!  Je kind kan heerlijk rondspringen op deze, of andere dieren van hippyskippy. Dat ziet er niet alleen erg leuk uit, ook is het super voor de ontwikkeling van je kind. Want naast dat het super goed is voor het uithoudingsvermogen, train je er ook allerlei andere vaardigheden mee. Met het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen leert je kind alle spieren ontdekken en gebruiken. En dat allemaal op zo'n stoere neushoorn.

De neushoorn is verkrijgbaar in het blauw.

Met een HippySkippy dierenskippy genieten kinderen en werken daarbij zonder dat ze het beseffen aan hun uithoudingsvermogen, balans en coördinatie. Maar bovenal is een Hippy Skippy gewoon erg leuk!

Merk: Mertex
Materiaal: PVC
Kleur: Blauw
Lengte: 62 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 52 cm
Aanbevolen leeftijd: 3 - 8 jaar
Keurmerk: CE (dit betekent dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat voor Conformité Européenne)