Driewieler loopfiets Tiny Tot blauw

Kinderfeets
RK P75blauw
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Driewieler loopfiets Tiny Tot blauw en loopfiets in één. Deze driewieler wordt snel en simpel een loopfiets als je kindje voldoende kan balanceren

Kinderfeets is zuinig op het milieu zodat ook de kinderen van onze kinderen gezond kunnen leven. Daarom plant Kinderfeets voor elke verkochte loopfiets een boom!

Driewieler loopfiets Tiny Tot blauw

Driewieler loopfiets Tiny Tot blauw, is een prachtige innovatieve 2-in-1 loopfiets! Zo kan je kind spelenderwijs van 3 naar wielen gaan.

De fiets is gemaakt met de allerkleinste peuters in het achterhoofd. Het Nederlandse kwaliteitsmerk Kinderfeets heeft immers aan alles gedacht. Als driewieler is deze fiets perfect om het kind kennis te laten maken met de fiets. Maar zodra hij of zij er klaar voor is kan de fiets omgebouwd worden naar een echte grote jongens of meisjes loopfiets!

De loopfiets meet 59 bij 40 bij 35 centimeter met een zadelhoogte van 22,5 centimeter die u gemakkelijk kunt verstellen tot 28,5 centimeter. De fiets is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar met een minimale lengte van 75 centimeter. Het is volledig gemaakt van hout en voorzien van een zacht zadel, comfortabele handvatten en grote stevige wielen.

De Tiny Tot is verder nog verkrijgbaar in de kleuren groen, roze en rood.

Kinderfeets filmpjes

Verzendkosten

Vanaf € 75,- versturen wij de producten gratis. Tot € 75,= berekenen wij € 6,95 verzendkosten. De producten worden verstuurd met PostNL.

 

Merk: Kinderfeets
Model: Tiny Tot
Kleur: Roze, blauw, rood
Materiaal: Hout
Materiaal banden: Zacht rubber
Schoolbord finish: Ja
Gewicht: 2,7 kg
Zadel in hoogte verstelbaar: Ja, van 22,5 tot 28,5 cm
Lengte: 59 cm
Breedte: 40 cm (driewieler)
Hoogte: 35 cm
Geschikt voor kinderen vanaf: 1 jaar
Geschikt voor kinderen vanaf: 75 cm