Mister Tody logo

Kartonnen speelgoed Mister Tody

Kartonnen auto vliegtuig boot van Mister Tody - zelf op te bouwen en af te breken. Kartonnen speelgoed van Mister Tody stimuleert de creativiteit!

Met verschillende voertuigen - kartonnen auto, kartonnen vliegtuig en kartonnen boot - en kleuren is er voor zowel jongens als meisjes altijd een mooie, leuke, en duurzame Mister Tody te vinden waarmee de fantasie tot leven komt!
 

Speelgoed vliegtuig karton - groen

 

Speelgoed auto karton - blauw

 

Speelgoed boot karton - roze

Kartonnen speelgoed Mister Tody

Mister Tody maakt een heel assortiment aan kartonnen speelgoed, voertuigen waar het kind écht in kan om te spelen!
De voertuigen van Mister Tody zijn ook erg leuk om te geven of om te gebruiken in fotoshoots!
Kartonnen speelgoed auto Mister Tody BlauwKartonnen speelgoed auto Mister Tody Blauw

Mister Tody zelf bouwen!

De voertuigen van Mister Tody zijn gemaakt van karton en worden aangeleverd in een dun pakket. Dat betekent bouwen! Hier begint het plezier al, bouwen is sowieso leuk, en als je er dan een super tof voertuig van kan bouwen waar je echt in kan spelen al helemaal!

Kartonnen speelgoed auto Mister Tody Blauw PostpakketKartonnen speelgoed auto Mister Tody Blauw Personaliseren

Wanneer het kind meehelpt met bouwen is dit goed voor zijn of haar ruimtelijk inzicht. Daarnaast bevorderen de kartonnen speelgoed producten van Mister Tody de fantasie heel erg. Het kind wordt gestimuleerd om zich in te leven in het voertuig. En het is natuurlijk enorm leuk om je eigen auto, boot of vliegtuig te hebben en hier heerlijk mee door of om het huis te scheuren!

Mister Tody Producten

Er zijn 3 verschillende soorten Mister Tody's:

Kartonnen speelgoed auto Mister Tody

De kartonnen auto van Mister Tody is de eerste! De auto is hier boven ook te zien in de foto's. De kartonnen auto komt met 4 wielen, een spoiler een stuur en de riem die 2 meter lang is! De kinderen kunnen deze kartonnen auto helemaal in elkaar knutselen zonder gereedschap. En omdat je echt in de auto kan gaan zitten is het net of je een echte coureur bent! De auto is ook heel makkelijk weer uit elkaar te halen zodat deze weer compact kan worden opgeborgen.

Kartonnen speelgoed vliegtuig Mister Tody Mister Tody Vliegtuig Groen

Dan is er ook nog het kartonnen vliegtuig. Het vliegtuig wordt geleverd met een propellor, twee vleugels, staart en ook weer het stuurwiel en de 2 meter lange riem. De methode is verder identiek, je krijgt een mooi bouwpakket om zelf in elkaar te knutselen. Wanneer dit gebeurd is kan je kind ook weer urenlang rondjes 'vliegen' als een échte piloot in zijn of haar eigen kartonnen vliegtuig.

 

Mister Tody Boot RozeKartonnen speelgoed boot Mister Tody

En als laatste is er de kartonnen boot. De kartonnen boot wordt geleverd met een anker aan een touw van 75cm lang, waardoor je deze dus echt kunt laten zakken en weer optrekken. Verder bevat ook dit pakket weer een stuurwiel en de 2 meter lange riem. De kartonnen boot is leuk beschilderd waardoor het geheel nog aantrekkelijker wordt voor je kind!