Spellen en Speelgoed

Spellen en Speelgoed voor binnen. Leuk, mooi en duurzaam speelgoed om jouw kind ook binnen zo veel mogelijk te laten ontwikkelen!
Veel mooie artikelen voor zowel decoratie van de kinderkamer als fantastisch speelgoed om jouw kind urenlang speelplezier te bieden.
 

Raket Giant Magneetset

 

Raket Groot Magneetset

 

Speelgoedauto Buck Burn

 

Speelgoedauto Clyde Midnight

 

Speelgoedauto Speedy Le Mans Silver

 

Speelgoedgarage Bosch 3-deks

 

Tafelvoetbal Behendigheidsspel

Janod houten speelgoed | Magneet speelgoed

Janod is bekend van zijn hoge kwaliteit en duurzame houten speelgoed, hun collectie is enorm uiteenlopend. Zo hebben wij een tafelvoetbalspel van janod, maar ook zogenaamde "magneetsets". Deze zijn allemaal gemaakt uit duurzaam hout en staan garant voor vele uren speelplezier door het robuuste karakter. Janod heeft al meerdere prijzen gewonnen met hun houten speelgoed!

Magneetpuzzel | magneetsetMagneetset Raket uit elkaar

De magneetsets van Janod zijn vervaardigt uit robuust en duurzaam hout en zijn voorzien van magneten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de magneetpuzzels in de vorm van een raket. Deze magneetspeelgoed rakketen zijn helemaal uit elkaar te halen waarna ze ook door het kind weer in elkaar te zetten zijn. Door de magneten zijn er geen moeilijke handelingen nodig en kan het zelfs door de kleinste gewoon in elkaar geklikt worden!

Janod Houten voetbalspel

Janod voetbalspel

Naast de magneetpuzzels hebben we ook een houten tafelvoetbalspel van Janod in ons assortiment! Met het tafelvoetbalspel leert uw kind behendigheid en samenspelen! En het is natuurlijk erg leuk om te doen. Het voetbalspel komt met geïntegreerd krijtbord, ballen en krijt. En het kan dus meteen gespeeld worden!

 

Playforever speelgoedauto's

Playforever begon al toen de oprichter Julian Meagher 11 jaar oud was. Hij speurde rond naar mooie auto en was dus van jongs af aan al een autofanaat. Hier kwam dan ook zijn idee vandaan; hij wilde een verzameling van speelgoedauto's neerzetten die zowel tijdloos als robuust waren. Zodat ze overgedragen kunnen worden aan volgende generaties.
Vandaag de dag worden er in meer dan 20 landen speelgoed raceauto's van Playforever verkocht. En wordt inspiratie gehaald uit alle hoeken, van moderne 'supercars' tot aan gevechtsvliegtuigen uit de jaren '20. Dit in combinatie met tientallen jaren onderzoek en studies naar auto-ontwerpen resulteert in een prachtige collectie model auto's.
Wij hebben enkele van deze prachtige auto's in ons assortiment:

Minimalistische Speelgoedauto Buck BurnPlayforever Speelgoedauto Buck Burn

Gebaseerd op de mode uit de jaren '60 is deze speelgoedauto een mooie klassiek uitziende blikvanger. Zijn kracht ligt hem in de simpliciteit. Hij is simpel vormgegeven in hout, waarna deze vorm in plastic is nagemaakt. Hieruit volgt de minimalistische maar toch klassieke en mooie 'Buck Burn'

Playforever speelgoedauto Clyde MidnightRetro Speelgoedauto Clyde Midnight 

De 'Clyde Midnight' speelgoedauto omarmt de Rockabilly cultuur van de 50er jaren. Ook deze speelgoedauto is eerst vormgegeven in hout, waarna deze vorm overgebracht is naar plastic. Ook hier weer geldt "less is more" en hierom is de 'Clyde Midnight' simpel vormgegeven. Maar toch springt hij er uit door zijn opvallende helm en stoere stickers en kleuren!

 

 

Speelgoed raceauto Speedy Le Mans SilverPlayforever speelgoedauto  Speedy Le Mans Silver

De Speedy Le Mans is een raceauto bij uitstek, zijn prachtige gebogen lijnen en vloeiendheid zijn hier blijk van. Zelfs op de plank ziet deze speelgoedauto er snel en flitsend uit! Deze speelgoedauto speelt op een hele nieuwe manier met kleuren en vormen.