Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed van Reijs Kids bestaat uit houten loopfietsen, houten en metalen loopauto's, schommels en turnringen, hippy skippy dierenskippy's en meer.

Houten design loopwagen De Flink. Houten loopfietsen van Kinderfeets. Looptractoren en traptractoren van RollyToys - John Deere en New Holland. Aangevuld met finish vlaggen, leren retro kids racehelm met bril, verkeerslichten en verkeersborden.

Retro loopfietsen KinderfeetsKinderfiets houten loopfietsen

De houten kinderloopfietsen van Kinderfeets zijn perfect voor uw kind. Ze hebben een lage instap maar zijn toch in hoogte verstelbaar zodat de loopfiets altijd de ideale maat heeft voor uw kind. Daarnaast zijn ze heel slijtvast en van super kwaliteit! De fietsen zijn gemaakt van duurzaam berkenhout en de banden kunnen niet lek gaan! Verder zijn de houten loopfietsen van Kinderfeets erg mooi en groeien ze met uw kind mee. Kortom, redenen genoeg om voor een loopfiets van Kinderfeets te gaan!

Loopwagens, loopauto'sBaghera Peugeot Rider

Wanneer uw kind al vrij kan zitten is een loopwagen altijd een leuke volgende stap. Met een loopwagen word de motoriek van het kind getraind, en dat terwijl het er enorm veel lol aan zal beleven! Hierdoor zijn de loopwagens ook uitermate geschikt voor kinderen die al wel kunnen lopen! De loopwagens hebben een stuur waardoor het kind zelf de richting kan bepalen! Daarnaast hebben we een collectie van spullen om je loopwagen nóg mooier te maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Pimpset racing red voor de Flink!

Houten schommel

De houten schommel bestaat zeker al zo'n 3500 jaar. En deze zal voorlopig niet uit de mode raken. Een schommel is leuk voor jong en oud. Kinderen zullen spontaan een schommel opklimmen, terwijl ook volwassenen de verleiding vaak niet kunnen weerstaan. Het blijft iets nostalgisch en het blijft altijd leuk! De schommels van Lillagunga, welke bij ons in het assortiment zitten zijn gemaakt vanuit het oogpunt van een vader. Ze zijn dus niet alleen mooi en leuk om op te spelen, maar ook altijd van hoge kwaliteit en uit duurzaam hout vervaardigt.Hoewel Lillagunga een Fins bedrijf met basis in Helsinki is, is de merknaam Lillagunga afgeleid van het Zweedse woord voor kleine schommel. Lillagunga staat voor mooie, duurzame, handgemaakte en vooral veilige houten design schommels.

HippySkippy dierenskippy skippydieren skippyballenHippySkippy skippydieren

De skippybal is alom bekend, maar hoe leuk is het om uw kind lekker te laten skippy'en op zijn lievelingsdier? Dat kan! Door de hippe skippydieren van HippySkippy maakt uw kind niet alleen plezier op het stuiterdier, ook leert het ongemerkt balanceren en zijn of haar hand-oogcoördinatie verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk dé manier om alle energie er even lekker uit te springen. Hierdoor stimuleert HippySkippy niet alleen de geest, maar ook het lichaam!

 

Kinderkoffers en -rugzakkenKinderkoffer

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd al heel leuk en heel spannend. Maar wat het extra leuk maakt is een eigen supercoole dierenkoffer of -rugzak. Want dan ben je natuurlijk pas echt groot, als je je eigen rugzak of koffer hebt. En met de lieve dierendesigns is het kiezen van een leuke rugzak of koffer natuurlijk een groot feest. In onze webshop zult u twee verschillende merken kinderkoffers vinden. Als eerste hebben we een collectie Cutie en Pals, dit zijn koffers en rugzakken met de leukste dieren designs zoals bijvoorbeeld Polka het lieveheersbeestje. Daarnaast hebben we koffers van Trunki, Trunki koffers zijn erg ruim en makkelijk mee te nemen door het trektouw. En als grootste voordeel, als je moe bent kun je er lekker op gaan zitten en hem als loopwagen gebruiken (of Papa lekker laten trekken natuurlijk).