Hobbelpaarden, schommelpaarden, hobbelezels

Hobbelpaarden, hobbelezels en hobbelhonden. Zachte pluchen hobbelezels en hobbelhonden van Les Amis Kaloo. Houten hobbelpaarden in verschillende kleuren.
 

Hobbel ezel Kaloo - Les Amis

 

Hobbel hond Kaloo - Les Amis

 

Hobbelpaard hout

 

Hobbelpaard hout white wash

Hobbelpaarden, hobbelezels en hobbelhonden. Zachte pluchen hobbelezels en hobbelhonden van Les Amis Kaloo. Houten hobbelpaarden in verschillende kleuren en maten.

Hobbelpaarden zijn er voor kinderen vanaf ca. 1 jaar. Zodra ze zich kunnen vasthouden en kunnen blijven zitten kan een kind op een hobbelpaard. Je kunt kiezen voor een hobbelpaard van hout of een schommelpaard van pluche. Wat je ook kiest, een hobbelpaard zorgt voor fantastisch, authentiek schommelplezier en is goed voor het leren bewegen.

Pluchen hobbelhond en hobbelezel

Een van de mooiste merken op het gebied van pluchen hobbeldieren is Kaloo Les Amis. Kaloo Les Amis heeft een prachtige kwaliteit pluche en de hobbelpaarden, hobbelezels en hobbelhonden zijn voorzien van brede stepjes  om de voetjes op te zetten.

Op een pluche hobbelpaard, hobbelezel en hobbelhond kun je fantastisch schommelen en hobbelen. Een pluche hobbelpaard is ook superleuk om mee te knuffelen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar.

Houten hobbelpaard

Een  houten hobbelpaard is leuk en goed voor de ontwikkeling van de motoriek. Je kind leert zijn of haar evenwicht te bewaren. Het is een leerproces, dus blijf er zeker in het begin bij. Door heen en weer te bewegen maakt het kind zelf de schommelende hobbelende beweging. De houten hobbelpaarden zijn prachtig en educatief. Bovendien passen houten schommelpaarden uitstekend in een eigentijds interieur. Ook als je jonge kinderen hebt is het tenslotte fijn om je huis leuk ingericht te hebben. Met een nostalgisch retro houten hobbelpaard kun je alle kanten op. Leuk voor je kind en voor jezelf.

Als je online een hobbelpaard koopt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Bij Reijs Kids geldt dat je, indien je het schommelpaard voor 16.00 uur bestelt, je het de volgende dag geleverd krijgt. Ook op zaterdag. Op zon- en maandagen wordt niet afgeleverd. Wij werken hierin samen met PostNL. PostNL biedt je, na een eerste afleverpoging die niet gelukt is, de gelegenheid om zelf een tijdstip van aflevering te bepalen. Zo weet je zeker dat er altijd iemand thuis is om je hobbelpaard in ontvangst te nemen. 
Verder biedt Reijs Kids een volledige garantie en wordt het hobbelpaard veertien dagen op zicht aangeboden. Je bent verzekerd van veilig betalen via iDeal, MasterCard, Visa en Maestro, Paypal, bankoverschrijving of Afterpay. Voor de Belgische markt bieden wij Bancontact en Belfius Direct aan, Duitse klanten van hobbelpaarden kunnen betalen via Sofort. Dus, bij Reijs Kids kun je veilig en vertrouwd online hobbelpaard kopen.