Skippydieren direnskippy skippybal Hippy Skippy

Dieren skippy van HippySkippy: Skippydier als skippybal

Dieren skippy van HippySkippy: Skippydier als skippybal

Dieren skippy van HippySkippy: Skippydier als skippybal. Grappige skippydieren zoals dierenskippy skippy koe, hond, hert, zebra skippy, konijnenskippy. Skippybal in de vorm van een dier waar je kind vrolijk op rond springt.

Een hippe HippySkippy skippydier staat garant voor veel plezier. Heerlijk met een dierenskippy van HippySkippy springen, plezier maken terwijl je kind daarbij ongemerkt leert balanceren en oog- en handbewegingen op elkaar af te stemmen. Je kind kan veel energie kwijt op deze moderne variant van een skippybal. Een Hippy Skippy skippydier stimuleert het bewegen en het leren evenwicht te houden.

De skippy's zijn opblaasbaar en elke dierenskippy wordt met voetpompje en instructie geleverd in een mooie doos. Dat kan dus niet misgaan!

 

Hippyskippy zebra dierenskippy - zebraskippybal

 

Hippyskippy neushoorn dierenskippy - neushoornskippybal

 

Hippyskippy koe dierenskippy - koeskippybal

 

Hippyskippy konijn dierenskippy - konijnenskippybal

 

Hippyskippy hert dierenskippy - hertenskippybal

 

Hippyskippy hond dierenskippy - hondenskippybal

Hippy Skippy dieren skippy skippybal

HippySkippy dierenskippy's of skippydierenMisschien heb je ze al gespot, die grappige HippySkippy skippyballen in de vorm van een dier waar de kinderen vrolijk op rond springen. Het doet je meteen terugdenken aan vroeger, toen je zelf op een skippybal rondhupte en daar zo enorm veel plezier aan beleefde. En waarbij je, zonder dat je het wist, werkte aan het verkrijgen en stimuleren van een aantal vaardigheden en je uithoudingsvermogen!

De HippySkippy dierenskippy heeft namelijk niet alleen een hoog fungehalte maar helpt ook bij de ontwikkeling van je kind. Je kind leert alle spieren ontdekken en gebruiken bij het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen.

De HippySkippy dieren skippy is met name geschikt voor de opgroeiende peuter en kleuter waarbij de te ontwikkelen vaardigheden op het gebied van coördinatie en balans een dagelijkse uitdaging vormen.

De HippySkippy skippydieren zijn CE gekeurd en voldoen aan de strengste regels.

De skippybal is verkrijgbaar in verschillende dierenvormen in vrolijke kleuren.Dierenskippy's van Hippy Skippy, skippydieren
Zo zijn er koeien skippyballen in de natuurgetrouwe kleuren wit met zwarte vlekken en zwart met witte vlekken. Maar de springkoeien zijn er ook in het roze en blauw. En er is zelfs een skippykoe in het oranje!

De skippyhonden zijn er in vrolijk blauw, geel en rood. Deze springhond is er ook in het zwart.

De Hippy Skippy is er ook in andere diersoorten dan honden en koeien. Denk bijvoorbeeld aan een hippy skippy konijn in het roze of grijs, een hippy skippy groene draak, een hert in het rood, roze of groen. En er zijn zelfs zebra's (in het wit met zwart) en blauwe neushoorns als vrolijke skippybal.

De Hippy Skippy wordt geleverd in een doos. In deze doos zit de skippybal samen met een pompje, je moet de hippyskippy zelf even oppompen. Groot voordeel daarvan is dat je de hippy skippy dierenskippy ook makkelijk meeneemt als je op vakantie gaat. Je kind zal daar erg blij mee zijn en jij ook omdat de skippy zo niet te veel ruimte in beslag neemt in je toch al overvolle kofferbak. En je bergt 'm ook simpel op, zonder dat de skippy op zolder in de weg staat. Zo kan je kind het volgende seizoen weer volop van de skippy genieten, met vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes.

Ongetwijfeld zullen jij en je kind(eren) ontzettend genieten van het vrolijke gespring met deze, de naam zegt het al, hippe HippySkippy dierenskippy. 

Skippydieren, we love them!

HippySkippy dierenskippy skippydieren skippyballen