Trendy kinderkamer met dierenkoppen en schoolplaten

Een trendy kinderkamer met de laatste nieuwste en hipste woonaccessoires. Zoals kleurrijke dierenkoppen en oude schoolplaten

Een trendy kinderkamer met de laatste nieuwste en hipste woonaccessoires. Dat wil elk kind wel!

Als je kind wat ouder wordt, gaat het ook meer op zoek naar een eigen identiteit. Met alle informatie die kinderen via social media en andere kanalen ontvangen, zijn ze precies op de hoogte van alle trends op het gebied van mode en woonaccessoires. En daarmee willen ze hun eigen kinder kamer ook graag aankleden.

Onze zusterwebshop Loft16 woon tuin

Daarom hebben wij hier een selectie uit het trendy en eigenzinnige aanbod van Loft16, onze webshop op het gebied van woonaccessoires en tuindecoratie, geplaatst. Daar vindt u bijvoorbeeld ook heerlijke rotan lounge stoelen en hangstoelen, een leuk item voor de kinder- of tienerkamer.

 

Oude schoolplaten en fotodoeken

 Mooie retro wanddecoratie op canvas bestaande uit oude schoolplaten en fotodoeken. Er is meer dan voldoende keuze. Kijk regelmatig want het assortiment kan snel wisselen. Oude schoolkaart met rekentafels

Leuk voor de kinderkamer is bijvoorbeeld een leesplankje, of een oogmeting zoals de huisarts die had en soms nog steeds heeft hangen.

Is je kind nog druk bezig met het leren van de rekentafels, deze schoolplaat helpt daar graag bij.

Is hij of zij dol op vogels of toch liever vissen? Geen probleem, we hebben schoolplaten en retro canvas afbeeldingen van allebei!

 

 

  

Aniwalls van Pomme-Pidou – kleurrijke wilde dieren voor elke muurAniwall van Pomme-pidou, fleurige kleurrijke decoratieve dierenkoppen

Aniwalls zijn animals voor aan de muur. Wij vinden dit best wel een leuke woordspeling, grappig toch?

De gekleurde dierenkoppen zijn gemaakt van polyresin. De Aniwalls zijn vorstbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen.

De aniwalls zijn, in tegenstelling tot hun in het wild levende voorbeelden, totaal ongevaarlijk en vrolijken elke wand in huis en buiten op. Aniwalls staan fantastisch in een kinderkamer of babykamer. 
De dierenschedels hebben vrolijke kleuren en prachtige lieve ogen. De girafkop en neushoornkop hebben gouden (niet echt goud natuurlijk, maar wel goudkleurig) hoornen. De olifantenkop heeft gouden slagtanden. Het zebra hoofd is helemaal in één en dezelfde print en dat geldt ook voor de herten kop.  De kleurrijke dieren kijken je allemaal vriendelijk aan en ze waken graag over jou en je kamer. Daarvoor vragen ze helemaal niets terug, je hoeft ze geen eten te geven, niet te borstelen of kammen, niets op te ruimen.