Bio Knuffeldier Paard

Sigikid
RK 38767
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Bio Knuffeldier Paard - Knuffel gemaakt van organisch katoen en gevuld met 100% schapenwol. Dit kleurrijke lappenpaard spreekt ieder kinderhart direct aan. En omdat de materialen erg duurzaam zijn uitgekozen is het een goede keus als je begaan bent met het milieu! Het paard meet 32 x 13 x 11 cm.

Bio Knuffeldier Paard

Bio Knuffeldier Paard is een knuffelaar uit de nieuwe familie "Green". Met zijn grappige lapjesvacht in felle kleuren valt dit paard meteen op. De vacht van dit paard is gemaakt van geruwd organisch katoen, en voelt daarom verrassend fluweelachtig aan. Het katoen is gekleurd en bedrukt met stoffen die niet schadelijk zijn voor mens en milieu en het paard is gevuld met 100% scheerwol, daardoor zijn deze knuffels enorm duurzaam. 
De felle kleuren, strepen en rondjes spreken de kinderhartjes spontaan aan. Als de wereld je zoveel kleuren biedt, moet je ze natuurlijk gebruiken!
Dit kleurrijke lappenpaard meet ongeveer 32 x 13 x 11 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 32 x 13 x 11 cm
Materiaal: 100% gecertificeerd biologisch katoen
Vulling: 100% scheerwol