Bio knuffeldier Hond

Sigikid
RK 38764
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Bio knuffeldier Hond - Knuffel gemaakt van biologische materialen en bedrukt en beschildert met milieu- en kindvriendelijke stoffen. Deze hond heeft een heerlijk zacht en leuk lapjespatroon en meet 32 x 12 x 14cm.

Bio Knuffeldier Hond

Bio Knuffeldier Hond, komt uit de nieuwe serie van Sigikid; Deze knuffels zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Alle stoffen en materialen zijn bedrukt of beschilderd met stoffen die zowel milieu- als kindvriendelijk zijn! Als je erg begaan bent met het milieu, en dit graag wil meegeven aan je kind is deze serie perfect!
Deze schattige hond heeft een heerlijk zachte vacht, met grappig lapjespatroon. Met zijn omhoog staande kwispelstaart en lieve blik weet hij vrijwel ieder kind in te pakken. Hij houdt er dan ook enorm van om lekker ongein uit te halen en heerlijk samen te knuffelen!
Dit schattige hondje meet 32 x 12 x 14cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 32 x 12 x 14cm
Materiaal: 100% gecertificeerd biologisch katoen
Vulling: 100% scheerwol