Bio Bijtring Konijn

Sigikid
RK 41795
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Bio Bijtring Konijn - drie leerzame oefeningen in één knuffel van Sigikid. Gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen en gevuld met 100% scheerwol. Dit schattige konijntje meet 19,5 x 5,5 x 8,5 cm. En is de vriend van ieder kind!

Bio Bijtring Konijn

Bio Bijtring Konijn, drie leuke en leerzame oefeningen in één knuffel. Als eerst kan de baby met de kleine vingertjes alle hoekjes een gaatjes van dit zachte konijn ontdekken. En aan de lange oren en sjaal sabbelen. Wanneer dit te makkelijk wordt kan het de wat grotere en stevigere bijtring onderaan proberen vast te pakken. Als dit gelukt is, en het kind schud de knuffel op en neer zal als beloning een rustig gerammel te horen zijn.
De bijtring Konijn van Sigikid is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en gevuld met scheerwol. Dit lieve konijn meet 19,5 x 5,5 x 8,5 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Bijtring
Grootte: 19,5 x 5,5 x 8,5 cm
Materiaal: 100% gecertificeerd biologisch katoen
Vulling: 100% scheerwol