Bio Knuffeldier Olifant

Sigikid
RK 38765
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Bio Knuffeldier Olifant - Gemaakt van milieu- en kind vriendelijke stoffen. Buitenste stof is 100% biologisch katoen, en hij is gevuld met 100% scheerwol. Dit mollige olifantenwelpje meet 31 x 15 x 15cm.

Bio Knuffeldier Olifant

Bio Knuffeldier Olifant, is een olifant uit de nieuwe serie knuffels van Sigikid! Gemaakt van 100% biologisch katoen, en gevuld met 100% scheerwol. 
Als je het belangrijk vindt dat je kind al vroeg bewust wordt van biologische en organische materialen is deze serie perfect voor jou! Dit mollige olifantje, met de drie babyhaartjes op zijn hoofd heeft al zin om zijn nieuwe familie te ontmoeten. En heerlijk met zijn nieuwe vriend of vriendin te spelen en te knuffelen.
Alle gebruikte materialen en stoffen zijn geverfd of bedrukt met stoffen die onschadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Verder zijn ze allemaal zowel kind- als milieuvriendelijk.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 31 x 15 x 15cm
Materiaal: 100% biologisch katoen
Vulling: 100% scheerwol