Trüffel Rüffel Beasts zwijnenknuffel

Sigikid
RK 38808
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Trüffel Rüffel Beasts zwijnenknuffel - Unieke knuffel uit de beastscollectie van sigikid. Deze knuffels hebben allemaal hun eigen verhaal en karakter. Hierdoor zijn ze extra leuk om cadeau te doen! Trüffel Rüffel is gemaakt van en gevuld met polyester en hij meet 20 x 35 x 24cm.

Trüffel Rüffel Beasts zwijnenknuffel

Trüffel Rüffel Beasts zwijnenknuffel, Voilà - de eerste 5-sterren chef in BeastsTown! In zijn voortreffelijke restaurant "Zum Wilden Wilderer" serveert hij alleen vers geschoten en zelfs opgegraven wild. Degenen die nog nooit zijn Bœuf à la Remis hebben geprobeerd - die met een 2000 jaar oude truffelchampagne chocoladesaus 6 uur lang begoten wordt - weten niet wat echt genieten is bon appétit!
Trüffel Rüffel woont in BeastsTown, en heeft zoals je hierboven kunt lezen zijn hele eigen verhaal en levenswijze. Alle dieren uit BeastsTown (de zogenaamde Beasts) hebben zo'n verhaal. Hierdoor krijgen ze vaak bijna iets menselijks. Daardoor is het extra leuk om deze knuffels cadeau te doen!

Trüffel Rüffel is gemaakt van en gevuld met polyester en hij meet 20 x 35 x 24cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 20 x 35 x 24cm
Materiaal: Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten