Heule Eule Beasts uilenknuffel

SYM
RK 38807
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Heule Eule Beasts uilenknuffel - Uil uit de Beasts collectie van Sigikid. In deze collectie zitten allemaal grappige en rare dieren met elk hun eigen verhaal, uiterlijk en innerlijk. Hierdoor zijn ze éxtra leuk om te geven. Gemaakt en gevuld met polyester en meet 19 x 10 x 16.

Heule Eule Beasts uilenknuffel

Heule Eule Beasts uilenknuffel, een waarzeggende uil. Hoewel de meeste van haar voorspellingen kant noch wal raken blijven de Beasts maar naar haar sessies in Cat Macchiato's café komen. Haar passie voor glaasje draaien, het lezen van de handpalm en gummybeer lezen leiden de rode draad in deze sessies. Maar hoewel ze de grote bankcrash van de BeastsTown bank tot in de puntjes wist te voorspellen, lukte het haar niet om op tijd haar geld ergens anders onder te brengen. Zum heulen... (Om te huilen...).
Heule Eule is een van de aparte dieren die in BeastsTown wonen. Alle gekke dieren die hier wonen hebben hun eigen verhaal, karaktereigenschappen en uiterlijk. Hierdoor vertonen ze gelijkenissen met mensen! Daarom is het extra leuk om ze (aan deze mensen) cadeau te doen!

Heule Eule is gemaakt en gevuld met polyester en meet 19 x 10 x 16.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 19 x 10 x 16cm
Materiaal: Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten