Tweed Feet Beasts vogelknuffel

Sigikid
RK 38743
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Tweed Feet Beasts vogelknuffel - Vogel uit de Beasts collectie van Sigikid. Alle knuffels uit deze collectie hebben hun eigen verhaal en eigen innerlijke en uiterlijke kenmerken. Hierdoor krijgen ze bijna iets menselijks en zijn ze extra leuk om te geven! Gemaakt van pluche en meet 33 x 23 x 18cm.

Tweed Feet Beasts vogelknuffel

Tweed Feet Beasts vogelknuffel, is een lid van de Beast Valley Digital Community. Verder heeft Tweed Feet een innovatieve berichtenapp genaamd 'TweedFeetBeat" op de markt gebracht. Het lukt echter niet om deze app aan het beest te krijgen. Dit zou er ook mee te maken kunnen hebben dat je de app op dit moment niet kunt downloaden of installeren. Volgens Tweed Feet zijn dit echter slechts kinderziektes die in versie 3456.8 opgelost gaan worden.
Tweed Feet is een inwoner van BeastsTown en mag zich hiermee officieel 'Beast' noemen. Net zoals alle andere Beasts heeft Tweed Feet zijn eigen verhaal en innerlijke en uiterlijke kenmerken. Hierdoor worden de beasts bijna menselijk en lijken ze misschien wel op iemand die je kent... Hierdoor zijn ze extra leuk om te geven!

Tweed Feet is gemaakt van pluche en gevuld met 100% polyesterwatten. Dit digitale vogeltje meet 33 x 23 x 18cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 33 x 23 x 18cm
Materiaal: Pluche
Vulling: 100% Polyesterwatten