Is was frog? Beasts Kikkerknuffel

Sigikid
RK 38728
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Is was frog? Beasts Kikkerknuffel - geheimzinnige kikkerknuffel uit de collectie Beasts van Sigikid. De dieren uit de collectie Beasts hebben allemaal hun eigen eigenschappen en verhaal. Hierdoor zijn ze extra leuk om te geven!
gemaakt van pluche en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet 18 x 9 x 14cm.

Is was frog? Beasts Kikkerknuffel

Is was frog? Beasts Kikkerknuffel woont ondergronds in BeastsTown. En wordt constant gevolgd door de geheime dienst, die zijn website beaststownpedia.bom te blokkeren. Maar door iedere keer op het laatste momen een gewaagde sprongt te maken naar de volgende vijver, weet hij tot nu toe iedere keer te ontkomen. In de tussentijd werkt hij aan zijn memoires "99 vliegen in één lik" 
Deze geheimzinnige kikkers woont ondergronds, maar is nog altijd een bewoner van BeastsTown. Alle dieren uit dit plaatsje hebben een eigen verhaal en hun eigen karakteristieke eigenschappen en trekjes. Hierom zijn ze extra leuk om cadeau te doen!
Is was Frog? is gemaakt van pluche en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet 18 x 9 x 14cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 18 x 9 x 14cm
Materiaal: Pluche
Vulling: 100% Polyesterwatten