Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel

Sigikid
RK 38724
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel - Schattige poes uit de Beasts collectie van Sigikid. In BeastsTown heeft ieder dier zijn eigen verhaal en karakteristieke trekjes.
gemaakt van pluche en polyester, en gevuld met 100% polyesterwatten.
Deze katachtige meet 37 x 18 x 18.

Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel

Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel is zonder twijfel de meest tedere van allemaal. Deze poes is een fragiele diva en behoort tot de high society van BeastsTown, maar blijft toch altijd ondeugend! Naar verluidt heeft deze katachtige een affaire gehad met de oude rocker Hase Rumpelfilz in de kleedkamer na zijn legendarische concert.
Sminky Pinky woont in BeastsTown, in BeastsTown wonen de leukste, grappigste, liefste en meest menselijke knuffels. Dit menselijke krijgen ze doordat ze allemaal hun eigen achtergrond verhaal hebben, waaruit hun karakteristieke trekjes blijken. Daardoor onderscheiden deze Beasts zich van andere knuffels en zijn ze extra leuk om te geven aan iemand met soortgelijke trekjes!
Dit lieve katje is gemaakt van pluche en polyester, en gevuld met 100% polyesterwatten. Daardoor is ze heerlijk zacht! Deze katachtige meet 37 x 18 x 18.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 37 x 18 x 18
Materiaal: pluche
Vulling: 100% Polyesterwatten