Brave Hair Beasts leeuwenknuffel

Sigikid
RK 38715
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Brave Hair Beasts leeuwenknuffel - Brave Hair leeuw uit BeastsTown van Sigikid. Deze dieren zijn extra leuk om cadeau te doen omdat ze elk hun eigen verhaal en trekjes hebben. Waardoor ze extra herkenbaar zijn!
Gemaakt van 90% polyester, 10% polyacryl en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet 43 x 17 x 16cm.

Brave Hair Beasts leeuwenknuffel

Brave Hair Beasts leeuwenknuffel is dé ster onder de stylisten van BeastsTown. Zijn talent ligt bij de föhn met droge golf, die coupe houdt bij alle weersomstandigheden stand! Veel van de inwoners van BeastsTown hebben hun nieuwe persoonlijkheid al gevonden bij de salon van Brave Hair. De meest beroemde creatie van deze leeuw blijft toch wel de "Fall Out Flush Cut" dat gedragen wordt door Mopp Toddel.
Brave Hair is naast de beste sylist van BeastsTown natuurlijk ook gewoon een inwoner, en met hem vele andere leuke en grappige dieren. Wat zo speciaal is aan deze dieren is dat zij elk hun eigen trekjes, kenmerken en verhaal hebben. Waardoor ze misschien wel op een bekende van je lijken, daarom zijn ze extra leuk om cadeau te doen!
Deze leeuw is gemaakt van 90% polyester, 10% polyacryl en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet 43 x 17 x 16cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 43 x 17 x 16cm
Materiaal: 90% polyester, 10% polyacryl
Vulling: 100% Polyesterwatten