Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel

Sigikid
RK 38614
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel - Konijn uit de beastscollectie van Sigikid. Coole konijnenknuffel van een oud rockkonijn! Met zijn eigen verhaal, net als de andere dieren uit BeastsTown, en daarom extra leuk om te geven!
gemaakt en gevuld met 100% polyester en meet 29 x 10 x 10 cm.

Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel

Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel, is bekend geworden als lid van de "Hot Black Rabbits" - een legendarische band in Beaststown uit de jaren 60. Ze werden bekend door hun geweldige concerten, waarbij niet alleen paaseieren maar ook hele hotelkamers werden afgebroken. Rumpelfilz is ouder geworden, dat zal niemand ontgaan, maar hij heeft zijn sterallures nooit verloren. Zo leeft hij tot vandaag de dag nog steeds van de royalties die hij krijgt voor zijn nummer "BeastsTown, BeastsTown" (Die Frank Sinatra later heeft omgeschreven naar "New York, New York".)
Rumpelfilz is één van de bewoners van het plaatsje BeastsTown. Alle knuffels die hier wonen hebben hun eigen verhaal, uiterlijk en trekjes. Hierdoor krijgen ze bijna iets menselijks. En is het extra leuk om deze knuffels cadeau te doen, bijvoorbeeld aan iemand met dezelfde trekjes!
Dit coole konijn is gemaakt en gevuld met 100% polyester en meet 29 x 10 x 10 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 29 x 10 x 10cm
Materiaal: 100% Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten