Ach Good Konijn Beasts Klein konijnenknuffel

Sigikid
RK 38524
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Ach Good Konijn Beasts Klein konijnenknuffel - Kleine Ach Good knuffel van de collectie Beasts van Sigikid. Ook het konijn van Ach Good is er nu in een lieve kleine versie die overal mee naar toe kan!
Gemaakt van en gevuld met 100% polyester, en met een afmeting van 22 x 8 x 8 cm.

Ach Good Konijn Beasts Klein konijnenknuffel

Ach Good Konijn Beasts Klein konijnenknuffel, is een nieuwe nakomeling van de Ach Good famillie. Van de welbekende beer heeft hij zijn trouwe blik geërfd. In tegenstelling tot de beer heeft hij echter lange oren en een sneeuwwitte vacht! Wij weten het zeker, ook dit konijn huppelt regelrecht de harten van de 'Ach Good'-fans in!
Ach Good konijn klein is een nieuwe aanvulling op de Ach Good familie, en is een variatie op de welbekende beer. Dit konijn is de kleinere versie van het Ach Good konijn.
Maar ook deze versie heeft weer zijn karakteristieke trekjes en uiterlijk. Waardoor ook dit konijn uit de collectie Beasts van Sigikid erg leuk is om cadeau te doen.
Gemaakt van en gevuld met 100% polyester, en met een afmeting van 22 x 8 x 8 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 22 x 8 x 8 cm
Materiaal: 100% Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten