Ach Good Konijn Beasts konijnenknuffel

Sigikid
RK 38523
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Ach Good Konijn Beasts konijnenknuffel - Konijnknuffel uit collectie Beasts van Sigikid. Nu de konijnenversie van de bekende Ach Good!
Gemaakt van en gevuld met 100% polyesterwatten en meet 36 x 13 x 13cm.

Ach Good Konijn Beasts konijnenknuffel

Ach Good Konijn Beasts konijnenknuffel heeft zijn trouwe blik geërfd van de originele Ach Good. Maar zijn lange oren en sneeuwwite vacht zeker niet. Toch weten we het zeker, dit konijntje huppelt regelrecht in ieders hart! Oh Goooderla, wat is hij knuffelig!
Ach Good Konijn is een nieuwe aanvulling op de bekende Ach Good Beer. Ook dit konijn komt uit de collectie Beasts, gemaakt door Sigikid. Dit zijn allemaal leuke en schattige diertjes met hun eigen verhaal, uiterlijk en karaktertrekjes. Juist omdat ze dit allemaal hebben zijn ze extra menselijk. Daardoor zijn ze natuurlijk nog leuker om cadeau te geven!
Dit konijn is gemaakt van en gevuld met 100% polyesterwatten en meet 36 x 13 x 13cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 36 x 13 x 13cm
Materiaal: 100% Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten