Uni Que Beasts eenhoornknuffel

Sigikid
RK 38488
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Uni Que Beasts eenhoornknuffel - Ijdele eenhoorn uit de Beasts collectie van Sigikid. Ze heeft haar eigen, bijna menselijke, verhaal. Dit maakt haar extra leuk om te geven!
Gemaakt van 47% viscose, 53% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 56 x 17 x 13 cm.

Uni Que Beasts eenhoornknuffel

Uni Que Beasts eenhoornknuffel kijkt een beetje geërgerd als er weer hordes meisjes gillend op haar af komen. Natuurlijk horen fans bij het leven van een superster, maar als eenhoorn mag je soms toch ook een beetje rust verwachten? Buiten de schijnwerpers is Uni Que echter een stuk minder wispelturig. En een aai door haar zachte manen laat haar volledig uit haar rol komen en de buitenwereld vergeten.
Uni Que is een ijdele eenhoorn uit de Beasts collectie van het merk Sigikid. En net zoals alle dieren uit deze collectie heeft ook Uni Que een eigen verhaal, met haar eigen karaktertrekjes. Daardoor heeft ze bijna iets menselijks en is ze extra leuk om cadeau te doen.
Deze eenhoorn is gemaakt van 47% viscose, 53% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 56 x 17 x 13 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 56 x 17 x 13 cm
Materiaal: 47% viscose, 53% katoen
Vulling: 100% Polyesterwatten