Doodle Donkey Beasts ezelknuffel

Sigikid
RK 38482
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Doodle Donkey Beasts ezelknuffel - Schattige knuffel uit Beaststown van Sigikid. In Beaststown wonen allemaal leuke dieren met elk hun eigen verhaal.
Deze schattige ezelhengst is gemaakt van 88% polyacryl, 12% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. De knuffel heeft een afmeting van 38 x 16 x 11 cm.

Doodle Donkey Beasts ezelknuffel

Doodle Donkey Beasts ezelknuffel, heeft een bijzonder groot hart, vooral voor de zwakste in het verkeer! Al jarenlang is deze ezel actief als klaar-over. Echter was hij met zijn grijze vacht moeilijk te zien op sombere novemberochtenden. Zijn studenten kozen er dan ook voor om zijn snuit een felle kleur te verven. Hoewel Doodle Donkey niet bijzonder ijdel is, kan hij toch nog niet helemaal wennen aan zijn opvallende snuit. Waar hij wel aan kan wennen is iemand om lekker de hele dag mee te knuffelen, en daarom heeft hij jou nodig!
Doodle Donkey is één van de enorm leuke dieren die in Sigikids Beaststown wonen. De knuffels uit dit dorpje hebben allemaal iets speciaals meegemaakt, en hebben hierin een eigen persoonlijkheid gevormd. Hierdoor krijgen ze echt iets menselijks, en zijn ze nóg leuker om te geven.
Deze schattige ezelhengst is gemaakt van 88% polyacryl, 12% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. De knuffel heeft een afmeting van 38 x 16 x 11 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 38 x 16 x 11 cm
Materiaal: 88% polyacryl, 12% polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten