Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel

Sigikid
RK 38479
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel - Schattig schaap uit BeastsTown. In BeastsTown wonen alle Beasts van Sigikid. Al deze dieren hebben hun eigen verhaal, waardoor ze soms wat menselijke trekjes kunnen vertonen!
Gemaakt van 75% acryl, 25% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. 40 x 14 x 17cm.

Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel

Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel, is een typisch schaap; hij is stoer, maar ook enorm aanhankelijk! Maar nu is Tuff Sheep de regen op de Noordzeekust eindelijk zat. Ze heeft geen zin meer om dag in dag uit als levende grasmaaier te moeten optreden, en al helemaal niet in zulk weer. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging; begripvolle adviseur voor diverse situaties. Knuffelen inbegrepen!
Tuff Sheep komt uit BeastsTown, hier wonen alle Beasts van Sigikid. Al deze knuffels hebben hun eigen verhaal en personage. Door dit verhaal krijgen ze echt een gezicht, en vertonen ze soms wat menselijke trekjes. Daardoor is het extra leuk om ze te geven aan een persoon met diezelfde trekjes!
Dit schaapje is gemaakt van 75% acryl, 25% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. Het schaap meet 40 x 14 x 17cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 40 x 14 x 17cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten