Karriere Sau Beasts Varkensknuffel

Sigikid
RK 38380
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Karriere Sau Beasts Varkensknuffel - Grappige leuke varkensknuffel. Karriere Sau komt uit BeastsTown, de Beasts die hier vandaan komen hebben allemaal hun eigen leuke en grappige verhaal en personage. Daardoor zijn ze extra leuk!
Gemaakt van 95% katoen, 5% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten.
30 x 18 x 21cm.

Karriere Sau Beasts Varkensknuffel

Karriere Sau Beasts Varkensknuffel, herstelde vrij snel van de val van de economie. Dit varkentje heeft een hele fijne neus, daardoor wist ze precies te investeren in de goede startups. En tot op de dag van vandaag is deze zeug een echt 'spaarvarken' met een hoog rendement. Dat het allerliefst in haar eigen succes rond wroet. 
Karriere Sau is een grappig en buitengewoon varkentje uit BeastsTown, alle dieren uit BeastsTown (de zogenaamde Beasts) hebben hun eigen personage en hun eigen verhaal. Dit maakt ze extra leuk, niet alleen om te krijgen, maar ook om weg te geven!
Deze carrière zeug is gemaakt van 95% katoen, 5% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 30 x 18 x 21cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 30 x 18 x 21cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten