Kiez Miez Beasts Kattenknuffel

Sigikid
RK 38243
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Kiez Miez Beasts Kattenknuffel uit BeastsTown, in dit dorpje wonen knuffels met elk hun eigen verhaal, hierdoor zijn ze extra leuk om te geven!
Gemaakt van 72% Acryl en 28% Polyester en meet 35 x 14 x 15cm.

Kiez Miez Beasts Kattenknuffel

Kiez Miez Beasts Kattenknuffel, slentert rond in de buurt en kent ieder kelderraam dat openstaat en weet precies waar de echte kattenvrienden wonen. Met haar hartverwarende blik en rustige spinnen weet ze van iedereen een kom melk en een stukje vlees te krijgen, om zo de koude winter door te komen. Maar naarmate ze ouder heeft de behoefte aan vrijheid plaatsgemaakt voor de behoefte aan veiligheid. En nu is het enige wat Kiez Miez nog wil een veilig plekje in jouw hart!
Kiez Miez is een schattige kattenknuffel uit BeastsTown, dit zijn allemaal leuke en lieve dieren met elk hun eigen verhaal! Daarmee en met hun persoonlijke trekjes zijn ze extra herkenbaar. Daardoor zijn ze nóg leuker om te geven!
Kiez Miez is gemaakt van 72% Acryl en 28% Polyester en meet 35 x 14 x 15cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 35 x 14 x 15cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten