Doc Nightmare Beasts Uilenknuffel

Sigikid
RK 38120
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Doc Nightmare Beasts Uilenknuffel, knuffel uit de Beasts collectie van Sigikid. Dit zijn dieren met hun eigen verhaal, waardoor ze extra herkenbaar zijn. Dus nóg leuker om cadeau te doen.
Doc is gemaakt van 55% Acryl, 45% Polyester en gevuld met 100% polyesterwatten en meet 27 x 14 x 15cm.

Doc Nightmare Beasts Uilenknuffel

Doc Nightmare Beasts Uilenknuffel, is een uil met een sterke academische achtergrond. In de begin jaren '90 heeft hij carrière gemaakt als een psychoanalyticus voor opgezette dieren met trauma's. Tot hij besloot deze trieste verhalen zat te zijn, hierom sloeg hij een compleet nieuwe richting in. Hij werd acteur in en ghost trein. Hiermee reist deze uil van kermis naar kermis om zowel kinderen als volwassenen de stuipen op het lijf te jagen. Dit vindt hij enorm grappig! Er is nog maar één ding dat in zijn leven ontbreekt, jij!
Doc Nightmare is een uilenknuffel uit de collectie Beasts van Sigikid. Dit zijn stuk voor stuk schattige en leuke dieren met elk hun eigen verhaal! Doordat ze dit verhaal hebben, zijn ze extra herkenbaar. Daardoor zijn ze nóg leuker om te geven!
Doc is gemaakt van 55% Acryl, 45% Polyester en gevuld met 100% polyesterwatten en meet 27 x 14 x 15cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 27 x 14 x 15cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten