Cheerio Chicken Beasts Kippenknuffel

Sigikid
RK 38025
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Cheerio Chicken Beasts Kippenknuffel - Excentrieke kippenknuffel. Uit de collectie "Beasts" dit zijn dieren met elk hun eigen verhaal en kenmerken. Extra leuk om te geven dus!
Deze kippenknuffel is gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze heeft een afmeting van 30 x 26 x 18cm. 

Cheerio Chicken Beasts Kippenknuffel

Cheerio Chicken Beasts Kippenknuffel, deze excentrieke kip flaneert de hele dag en heeft een vrij hoge eigendunk. Zo houdt ze ervan om dure woorden te gebruiken, en weg te zwijmelen bij zeemzoeterige liefdesliedjes. Verder verzorgt ze haar prachtige verendek erg goed, en zorgt ze dat deze altijd perfect zit. Dit is dan ook het juiste moment om haar te laten weten dat je voor altijd toegewijd zult zijn aan haar. Doe je dit niet, klinkt haar onverbiddelijke kreet 'Cheerio!'.
Cheerio Chicken komt uit de collectie "Beasts" van Sigikid, dit zijn allemaal leuke en schattige knuffels met hun eigen verhaal, naam maar ook kenmerken. Daardoor zijn ze extra leuk om te geven, want misschien herken je er wel iemand in!
Deze kippenknuffel is gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze heeft een afmeting van 30 x 26 x 18cm. 

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 30 x 26 x 18cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% polyesterwatten