Hippyskippy hond dierenskippy - hondenskippybal

RK 12.006
Add to cart
  • Description
  • Specifications

Hippyskippy hond dierenskippy - hondenskippybal. HippySkippy dierenskippy in de vorm van een hond. Skippydieren zijn de moderne twist op de traditionele skippybal. Laat deze hond het nieuwe beste vriendje worden van je kind! Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en geel.

Hippyskippy hond dierenskippy - hondenskippybal

Hippyskippy hond dierenskippy - hondenskippybal. Honden zijn altijd de beste vriend geweest van de mens, maar door hippyskippy kunnen ze nu ook de best vriend worden van je kind! Hippyskippy introduceert met hun dierenskippy's een moderne kijk op de skippybal. De dieren zien er hartstikke leuk uit en zijn verkrijgbaar in allerlei (felle) kleuren. Zo is deze schattige hond verkrijgbaar in blauw, rood, geel en zwart!
Naast het prachtige uiterlijk van de springdieren, zijn ze ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind. Want lekker in en rond het huis springen is natuurlijk erg vermoeiend, en goed voor het uithoudingsvermogen. Maar ook de coördinatie wordt getraind, en met het afzetten, huppen, vasthouden en balanceren leert het kind alle spieren ontdekken en gebruiken.

Merk: Mertex
Materiaal: PVC
Kleur: -Zwart
-Blauw
-Rood
-Geel
Lengte: 62 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 52 cm
Aanbevolen leeftijd: 3 - 8 jaar
Keurmerk: CE (dit betekent dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat voor Conformité Européenne)