Hippyskippy koe dierenskippy - koeskippybal

RK 12.001
Add to cart
  • Description
  • Specifications

Hippyskippy koe dierenskippy - koeskippybal
HippySkippy skippybal in de vorm van een koe. De populaire skippybal, nu in de vorm van jouw lievelingsdier en in jouw lievelingskleur!
HippySkippy koe, verkrijgbaar in zwar/wit, wit/zwart, roze, rood en blauw

Hippyskippy koe dierenskippy - koeskippybal

Hippyskippy koe dierenskippy - koeskippybal. De skippybal is al jarenlang razend populair, heerlijk rondhupsen op zo'n leuke felgekleurde skippybal. Waarbij je, zonder dat je het wist, werkte aan het krijgen en stimuleren van vaardigheden en je uithoudingsvermogen! Maar wat is er nou leuker dan diezelfde skippybal, in de vorm van jouw lievelingsdier! De hippyskippy skippyballen zijn er in allerlei verschillende vormen en kleuren.

Deze skippykoe is er niet alleen in zwart/wit en wit/zwart, maar ook in allerlei grappige kleuren zoals blauw, roze, rood en oranje! De springkoe, maar eigenlijk alle springdieren van hippyskippy zijn met name geschikt voor de opgroeiende peuter en kleuter. Zodat ze op een dagelijkse basis op een leuke manier hun coördinatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Merk: Mertex
Materiaal: PVC
Kleur: -Wit
-Zwart
-Blauw
-Roze
-Rood
-Oranje
Lengte: 62 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 52 cm
Aanbevolen leeftijd: 3 - 8 jaar
Keurmerk: CE (dit betekent dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat voor Conformité Européenne)