Metalen loopauto Baghera Racer groen

Baghera
RK 805
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Metalen loopauto Baghera Racer groen. Loopwagen met hoger stuur en opvallende claxon. In een Baghera racet je kindje niet alleen mooi maar ook heel veilig.

Maak je klaar voor enkele wilde ritten! Je peuter's fantasie zal op hol slaan achter het stuur van zijn eerste groen metalen Racer loopauto. Deze praktische loopwagen is makkelijk in gebruik. Je kind zal ontzettend veel lol hebben in zijn opwarmrondjes, tijdritten en race parcours. De eerste stap naar professionele racer is gemaakt.....  

Baghera porteur racer vertEen echte kleine raceauto voor je peuter

Deze loopwagen is uitgerust met een echt functionerend stuur. Je kindje zal er snel goed mee kunnen omgaan, mede door de rubber banden die de looopauto stabiel houden.

Baghera porteur racer vertStevige duurzame loopwagen                    Deze loopauto is ontwikkeld in Frankrijk en geheel gemaakt van metaal (met rubber banden). De loopwagen is zeer stabiel en robuust en staat garant voor veel speelplezier. Door de grote wielen met rubberbaden glijdt de auto rustig door huis en tuin op elke ondergrond.

Baghera porteur racer vertHelpt de ontwikkeling
Door op deze loopauto te rijden zal je peuter instinctief aanvoelen hoe vooruit te gaan en om te draaien. Hiermee ontwikkelen ze hun gevoel voor balans.

 

 

 

 

Baghera porteur racer vertStijlvolle vintage look!
Met de groene kleur en de retro stijl is deze loopauto volop voorzien van charme. Kleine vernunftige details (zwarte zitting, race nummer, claxon) zorgen voor een eigen look. Je peuter zal zeker opvallen op deze prachtige auto.

 

 

 

 

Baghera logo

Leeftijd: 1 - 3 jaar
Draaggewicht: Maximaal 20 kg
Lengte kind: Geen limiet
Hoogte: 38 cm
Breedte: 34 cm
Lengte: 58 cm
Zithoogte: 25 cm
Gewicht: 4,5 kg
Materiaal: Metaal en kunststof
Materiaal wielen: Massief rubberen banden op stalen velgen
Materiaal stuur: Metaal
Materiaal stoel/zitting: Kunststof
Afwerking: Stootvaste poedercoating
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Levensduur: Uitgaande van normaal gebruik: meerdere generaties
Veiligheidskeurmerk: CE-keurmerk
Bezorging: In stevige doos
Afmonteren: Wielen, stuur, zadel
Montagetijd: 15 - 60 minuten
Gebruik: Binnen en buiten