Olifantenkop Jim Aniwalls rood

Pomme-Pidou
L16 148-00260
Add to cart
  • Description
  • More

Olifantenkop Jim in tangerine dreams rood van Aniwalls. Een ontwerp van Pomme-Pidou. Deze grappige olifanten kop is rood en heeft gouden slagtanden.

 

Olifantenkop Jim in tangerine dreams rood . Een ontwerp van Aniwalls by Pomme-Pidou. Deze grappige olifanten kop is rood en heeft gouden slagtanden en staat supercool in de kinderkamer.

Aniwalls van Pomme-Pidou – kleurrijke wilde dieren voor elke muur
Olifantenkop Jim uit de serie Aniwalls van Pomme-Pidou.

Olifantenkop Jim van Aniwalls is een ontwerp van Pomme-Pidou. Deze olifanten schedel is vrolijk tangerine dream rood, fresh ferns wit met groene bladbedrukking of magenta madness rose. De olifant heeft altijd gouden slagtanden.  Leuk in bijvoorbeeld de babykamer.

Olifantenkop Jim is gemaakt van polyresin, is vorstbestendig en kan daarmee zowel binnen als buiten worden opgehangen. Olifanten kop Jim is, in tegenstelling tot zijn in het wild levende voorbeeld, totaal ongevaarlijk en vrolijkt elke wand in huis en buiten op. Zo is deze olifantenschedel natuurlijk heel erg leuk in de babykamer of kinderkamer. Maar ook in je woonkamer, toilet of op je terras is deze Aniwall van Pomme-Pidou een echte blikvanger en originele wanddecoratie.

De dierenschedels zijn beschilderd met vrolijke kleuren en hebben prachtige lieve ogen. De girafkop en neushoornkop hebben gouden (niet echt goud natuurlijk, maar wel goudkleurig) hoornen. De olifantenkop heeft gouden slagtanden. Het zebra hoofd is helemaal in één en dezelfde print en dat geldt ook voor de herten kop.  De kleurrijke dieren kijken je allemaal vriendelijk aan en ze waken graag over je. Daarvoor vragen ze helemaal niets terug, je hoeft ze geen eten te geven, niet te borstelen of kammen, niets op te ruimen.

Vind jouw nieuwe vriend voor huis of tuin en geef Maddy, Jim, Nelson, Ziggo en of Lola een prachtige plek in je huis en haard én in je hart. Zij wachten op je!

Deze serie is verkrijgbaar in 5 diersoorten te weten
• Giraf Maddy
• Olifant Jim
• Hert Nelson
• Zebra Ziggy
• Neushoorn Lola

Giraf Maddy is er in Tangerine Dream rood, in Black & White en in Floral Green. De afmetingen van deze girafkop zijn 31,5 x 47,5 x 32 cm.
Olifant Jim meet 38,5 x 28 x 29 cm. Deze olifantenkop is beschikbaar in de kleuren Fresh Ferns, Tangerine Dream en Magenta Madness.
Hertenkop Nelson is er eveneens in 3 uitvoeringen; Green Melody, Tangerine Dream en Black & White. Afmetingen 49 x 24,5 x 57 cm.
Zebrahoofd Ziggy is de kleinste van het stel. Deze zebra te koop in Crazy Stripes, Black & White en Floral Green en meet 18 x 39 x 28 cm.
Neushoornkop Lola tenslotte heeft natuurlijk ook 3 uitvoeringen; Crazy Stripes, Poppy Dots en Fresh Ferns.

Alleen al voor de namen van de wilde dieren en de namen van de kleuren vallen wij als een blok. En als je deze schedels dan ook nog eens op de foto ziet, zijn wij in ieder geval helemaal verkocht.