Hertenkop Nelson Aniwalls groen

Pomme-Pidou
L16 148-00258
Add to cart
  • Description
  • More

Hertenkop Nelson, green melody groen van Aniwalls, een ontwerp van Pomme-Pidou. Deze grappige hertenkop is leuk in bijv de woonkamer en is vrolijk groen.

 

Hertenkop Nelson, green melody groen, een ontwerp van Pomme-Pidou Aniwalls. Deze grappige hertenkop is leuk in bijvoorbeeld de kinderkamer, tienerkamer of babykamer en is vrolijk groen.

Aniwalls van Pomme-Pidou – kleurrijke wilde dieren voor elke muur
Hertenkop Nelson uit de serie Aniwalls van Pomme-Pidou.

Hertenschedel Nelson van Aniwalls is een ontwerp van Pomme-Pidou. Deze herten kop is vrolijk tangerine dream rood, green melody groen of trendy zwart&wit. Het hert heeft een prachtig gekleurd gewei in dezelfde kleuren als de kop.  Leuk in bijvoorbeeld de babykamer.

Gekleurd hert Nelson is gemaakt van polyresin, is vorstbestendig en kan daarmee zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hertenkop Nelson is, in tegenstelling tot zijn in het wild levende voorbeeld, totaal ongevaarlijk en vrolijkt elke wand in huis en buiten op. Zo is deze olifantenschedel natuurlijk heel erg leuk in de babykamer of kinderkamer. Maar ook in je woonkamer, toilet of op je terras is deze Aniwall van Pomme-Pidou een echte blikvanger en originele wanddecoratie.

De dierenschedels zijn beschilderd met vrolijke kleuren en hebben prachtige lieve ogen. De girafkop en neushoornkop hebben gouden (niet echt goud natuurlijk, maar wel goudkleurig) hoornen. De olifantenkop heeft gouden slagtanden. Het zebra hoofd is helemaal in één en dezelfde print en dat geldt ook voor de herten kop.  De kleurrijke dieren kijken je allemaal vriendelijk aan en ze waken graag over je. Daarvoor vragen ze helemaal niets terug, je hoeft ze geen eten te geven, niet te borstelen of kammen, niets op te ruimen.

Vind jouw nieuwe vriend voor huis of tuin en geef Maddy, Jim, Nelson, Ziggo en of Lola een prachtige plek in je huis en haard én in je hart. Zij wachten op je!

Deze serie is verkrijgbaar in 5 diersoorten te weten
• Giraf Maddy
• Olifant Jim
• Hert Nelson
• Zebra Ziggy
• Neushoorn Lola

Giraf Maddy is er in Tangerine Dream rood, in Black & White en in Floral Green. De afmetingen van deze girafkop zijn 31,5 x 47,5 x 32 cm.
Olifant Jim meet 38,5 x 28 x 29 cm. Deze olifantenkop is beschikbaar in de kleuren Fresh Ferns, Tangerine Dream en Magenta Madness.
Hertenkop Nelson is er eveneens in 3 uitvoeringen; Green Melody, Tangerine Dream en Black & White. Afmetingen 49 x 24,5 x 57 cm.
Zebrahoofd Ziggy is de kleinste van het stel. Deze zebra te koop in Crazy Stripes, Black & White en Floral Green en meet 18 x 39 x 28 cm.
Neushoornkop Lola tenslotte heeft natuurlijk ook 3 uitvoeringen; Crazy Stripes, Poppy Dots en Fresh Ferns.

Alleen al voor de namen van de wilde dieren en de namen van de kleuren vallen wij als een blok. En als je deze schedels dan ook nog eens op de foto ziet, zijn wij in ieder geval helemaal verkocht.