Hippyskippy zebra dierenskippy - zebraskippybal

Mertex
RK 12.0056
Add to cart
  • Description
  • More
  • Specifications

Hippyskippy zebra dierenskippy - zebraskippybal. HippySkippy dierenskippy in de vorm van een zebra. Hippy Skippy is een eigentijdse hippe skippybal. Een Hippy Skippy skippydier zorgt voor veel speelplezier!

Hippyskippy zebra dierenskippy - zebraskippybal

Hippyskippy zebra dierenskippy - zebraskippybal. Misschien had je ze al gezien, die grappige HippySkippy dierenskippy's in de vorm van een dier waar de kinderen vrolijk op rond springen. Het doet je meteen terugdenken aan (nog niet zo) lang geleden, toen je zelf op een skippybal rondhupte en daar zo enorm veel plezier aan beleefde. En waarbij je, zonder dat je het wist, werkte aan het verkrijgen en stimuleren van een aantal vaardigheden en je uithoudingsvermogen!

De HippySkippy skippyballen hebben namelijk niet alleen een hoog fungehalte maar zijn ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kind leert alle spieren ontdekken en gebruiken bij het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen.

Met een HippySkippy dierenskippy genieten kinderen en werken daarbij zonder dat ze het beseffen aan hun uithoudingsvermogen, balans en coördinatie. Maar bovenal is een Hippy Skippy gewoon erg leuk!

Merk:

Mertex

Materiaal:

PVC

Kleur:

Wit met zwarte strepen

Lengte: 57 cm
Breedte: 26 cm
Hoogte:

49 cm

Aanbevolen leeftijd: 3 - 8 jaar
Keurmerk: CE (dit betekent dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat voor Conformité Européenne)