teddyberen

Knuffels

Knuffels - De leukste en schattigste knuffels voor jong en oud.
Van schattige knuffelkonijnen tot stoere vossen, en van bijtringen tot knuffeldoekjes. Hier vind je de allerleukste knuffeldieren!

Knuffels

Knuffels of knuffeldieren zijn de vriend van ieder kind! Heerlijk zacht, om lekker mee te knuffelen. Ze gaan nergens heen zonder hun trouwe vriend. Of het nou een lief konijn of muisje is, een grappige aap, een stoere vos of de klassieke teddybeer je kind zal er altijd zijn of haar nieuwe beste vriend in vinden.

Knuffeldoekje konijn SigikidKnuffeldoekjes

Maar ons assortiment gaat verder dan de traditionele knuffel! Zo hebben we ook Sigikid knuffeldoeken, speciaal gemaakt voor de allerkleinste! Deze schattige sabbelknuffels kunnen jouw baby vergezellen vanaf de geboorte tot de eerste levensjaren (en zelfs stiekem nog wat langer).

 

 

 

 

KnuffelrammelaarsRammelknuffel konijn Sigikid

Ook hebben we prachtige knuffelrammelaars! Deze rammelaars maken een grappig ratelend geluid, maar zijn tegelijkertijd heerlijk zacht om lekker mee te knuffelen. De rammelaars hebben lange 'oren' aan de bovenzijde en lange hoeken aan de onderzijde. Deze nodigen natuurlijk uit om lekker te knijpen en trekken, aangemoedigd door het ratelende geluid! Deze rammelknuffels zijn speciaal ontworpen voor de kleine baby's die nog moeten leren om grote stevige objecten vast te pakken met hun nog kleine handjes.

 

 

Bijtring konijn SigikidBijtringen

En als laatste zijn er nog de bijtringen van Sigikid. Deze knuffels zijn ware alleskunners met hun drie-in-één design. Aan de bijtringen zit een schattig knuffeldier vastgeknoopt. Hier kan het kind met zijn kleine vingertjes lekker aan peuteren en op knabbelen. Als dit te makkelijk wordt kan het overstappen naar de ring zelf, die toch wat groter is en moeilijker vast te pakken. Wanneer het lukt om deze stevig vast te pakken en te bewegen komt het derde element naar voren, als beloning krijgt het kind een rustig gerammel uit de ring.
Al deze knuffeldieren zijn er in verschillende soorten en maten, en niet alles kan hier natuurlijk benoemd worden. Neem dus gerust een kijkje op de producten van deze pagina!