Actief kinderspeelgoed waarmee kinderen leren bewegen

 

Actief Kinderspeelgoed, speelgoed voor kinderen tot 6 jaar waarmee kinderen leren bewegen. Loopwagens, loopfietsen, schommels, wobbels en skippydieren. Reijs Kids zet kinderen in beweging!

Heerlijk racen en crossen, lekker in beweging op loopwagen FlinkPlezier in actief spelen

Speelgoed dat kinderen in beweging zet zorgt voor een goede ontwikkeling van de motoriek, voor een goede coördinatie en evenwicht. Bovendien voorkomt voldoende beweging dat je kind overgewicht ontwikkelt. En last but not least, kinderen hebben plezier in actief spelen!

Als ouder kan het best wel eens lastig zijn om je kind in beweging te krijgen. Dan is het wel zo handig dat Reijs Kids een ruime keuze heeft uit goed en actief kinderspeelgoed. Met dit actieve speelgoed zal je kind bewegen als iets leuks ervaren en wordt actief bezig zijn iets natuurlijks.

Spelenderwijs bewegen was vroeger heel normaal. Na school tikkertje spelen, elastieken, verstoppertje, voetballen. Allemaal activiteiten waarmee je kind spelenderwijs en op een natuurlijke wijze is beweging is. Tegenwoordig zijn kinderen soms moeilijk achter hun tablet of computer vandaan te krijgen en moet beweging vaak iets meer gestimuleerd worden. Maar ontdekken ze het eenmaal, dan ervaren ze ook hoe leuk het is om met actief kinderspeelgoed te spelen.

Loopwagens en loopfietsenOp de loopfiets met stepjes balanceren

Loopwagens zijn bedoeld om kindjes die al vrij kunnen zitten te leren lopen en een goede motoriek te laten ontwikkelen. En natuurlijk om heel veel lol te hebben. Een kind zit op of in een loopwagen. Zitten lijkt misschien niet erg actief, maar het kind heeft het druk genoeg. Sturen, coördineren, balanceren, de beentjes volop in beweging. En ook jij, vooral in het begin, zult regelmatig even snel moeten zijn want je kind is zo een eind weg. Blijf er bij is het motto! 

Ook als een kind inmiddels goed kan lopen en rennen beleeft het veel plezier met een loopwagen.

De loopwagens uit ons assortiment zijn ook allemaal ontzettend leuk om te zien. En dat geldt ook voor de loopfietsen.

HippySkippy dierenskippy

Grappige HippySkippy skippyballen in de vorm van een dier waar de kinderen vrolijk op rond springen. Het doet je meteen terugdenken aan vroeger, toen je zelf op een skippybal rondhupte en daar zo enorm veel pret mee had. En waarbij je ongemerkt werkte aan het verkrijgen en stimuleren van een aantal vaardigheden en je uithoudingsvermogen!

De HippySkippy dierenskippy heeft niet alleen een hoog fungehalte maar stimuleert ook de ontwikkeling van je kind. Hij/zij leert alle spieren ontdekken en gebruiken bij het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen.
De HippySkippy skippydieren zijn met name geschikt voor de opgroeiende peuter en kleuter waarbij de te ontwikkelen vaardigheden op het gebied van coördinatie en balans een dagelijkse uitdaging vormen.

Op deze skippydieren word je heus wel moe...