Loopwagens - loopauto's

Loopwagens - loopauto's

Loopwagens - loopauto's in retro design. Houten loopwagen De Flink zelfbouw, metalen loopauto's van Baghera. Loopwagens van hoge kwaliteit in retro design.

 

Baghera racevlag

 

Claxon voor loopwagen

 

Houten miniatuur auto De Flink - bouwpakket houten auto

 

Kinder race helm met bril - retro vintage look

 

Duwkar Redmaster

 

Baghera Twister Black ride-on loopauto

 

Baghera Twister Pink ride-on loopauto

 

Metalen loopauto Baghera Racer groen

 

Kinderfeets houten poppenwagen

 

Baghera Rider Rood

 

Loopauto Speedster Baghera Rose

 

Loopauto Speedster Vliegtuig Baghera

 

Loopwagen Speedster DS rood

 

Baghera Speedster Rosalie Citroën

 

Benzinepomp Baghera

 

Loopwagen Peugeot 402 wit

 

Trapauto Baghera Classic Blue

 

Trapauto Baghera Classic wit

 

Trapauto Baghera Legend Old Blue

 

Loopauto Baghera Rider Heritage Bentley

 

Houten loopwagen Flink

 

Baghera Little Farmer Trapauto Tractor & Aanhangwagen

Loopwagens - loopauto's in retro design. Houten loopwagen De Flink zelfbouw, metalen loopauto's van Baghera. Loopwagens van hoge kwaliteit in retro design.

Loopwagens, loopauto's

Loopwagens zijn bedoeld om kindjes die al vrij kunnen zitten te leren lopen en een goede motoriek te ontwikkelen. En natuurlijk om heel veel plezier te hebben. Een loopwagen heeft een stuur waarmee het kind zelf de richting kan bepalen. Zorg er wel voor dat je, vooral in het begin, altijd zelf op korte afstand bent of dat het kind in een veilige ruimte (binnen of buiten) rond kan racen en crossen.

Ook als een kind inmiddels goed kan lopen en rennen beleeft het nog veel lol met een loopwagen.
De loopwagens uit ons assortiment zijn ook allemaal ontzettend leuk om te zien.

Houten loopwagen bouwpakket De Flink - Duits design

Houten loopwagen De Flink is een design loopauto uit Duitsland van hoogwaardig berkenhout. Deze coole houten loopauto bouw je zelf en maakt indruk op baby en peuter! En op jouw vrienden en familie, want dit is echt een plaatje! Je kind steelt hiermee zeker weten de show.

Hoogwaardig berkenhout

Prachtig retro design van hoge kwaliteit! Houten loopwagen De Flink is een loopauto van hoogwaardig berkenhout met een metalen frame.

Houten loopwagen De Flink

Loopwagen bouwpakket

De houten loopwagen wordt geleverd als bouwpakket. Het monteren is simpel en binnen één tot twee uur gedaan, ook als je geen monteur bent. Je kunt er natuurlijk ook een ware happening van maken met het hele gezin zodat iedereen kan zeggen de Flink in elkaar gezet te hebben. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ongemerkt ook ontzettend leerzaam.

De Flink wordt geleverd met een montageset, dus in principe heb je verder geen gereedschap nodig om deze loopwagen te monteren. Heb je hulp nodig? Kijk dan op de instructievideo's, daar worden de stappen kort, bondig en duidelijk uitgelegd. Of bekijk hier online de handleiding (in het Duits).

Buitenspeelgoed

Loopwagen De Flink is geschikt voor binnen en voor buiten.

Afmetingen: L. 91 cm x B. 38 cm x H. 39 cm
Gewicht: 5 kg
Geschikt voor kinderen van 1 - 5 jaar.

 

Metalen loopwagen Baghera - Frans design

Ook de Baghera is een retro design pareltje waar de kwaliteit van afstraalt!

Loopauto’s van Baghera - een kinderdroom die uitkomt Baghera Speedster brandweerauto

Baghera loopauto’s zijn afgestemd op de lichaamsbouw van peuters in de leeftijd vanaf 12 maanden, waarbij de eerste stapjes worden gezet tot het moment dat ze helemaal onafhankelijk kunnen lopen. De metalen loopauto’s zijn allen voorzien van rubberen banden en hebben een zeer stabiel frame waarbij ze erg sterk en stil zijn. De Baghera loopauto zal je kind  begeleiden tijdens alle uitstapjes!

De loopwagens zijn er in diverse uitvoeringen en in heldere of meer klassieke kleuren voor een verfijnde retro look en feel. Er is geen kind dat deze loopauto niet mooi vindt. Een loopwagen van Baghera is ontzettend leuk om te geven en om te krijgen: Prachtig trendy retro design waar de kwaliteit van afstraalt. De Baghera loopauto’s zijn dan ook super populair bij jong en oud. Een Baghera loopauto staat garant voor vele uren speelplezier!

Een Baghera loopauto is niet alleen leuk voor je peuter, maar kan ook uitstekend dienst doen als woonaccessoire in je woonkamer of slaapkamer en op je terras.

Baghera loopwagens zijn gemaakt van metaal en voorzien van een stootvaste poedercoating. Doordat ze van metaal zijn gemaakt is een loopauto van Baghera zwaarder dan een kunststof loopwagen.

De loopauto’s zijn verkrijgbaar in diverse modellen:

  • Baghera Speedsters zijn degelijke loopauto’s voor de eerste ritjes van een peuter. Een Speedster heeft een echt stuur, een metalen frame en rubberen banden waarmee de peuter makkelijk en stil kan manoeuvreren. De speedster is de eerste stap in de richting van een carrière als coureur!  
  • Baghera Racers - Baghera Racers zijn stille loopauto’s van metaal waarmee ook weer makkelijk gemanoeuvreerd kan worden. Je kleine kampioen zal al snel testritten uitvoeren en warming up rondjes rijden op een echt parcours.
  • Baghera Riders – Baghera Riders zijn grote loopwagens voor kampioenen met een grote ambitie. Ze zijn 90cm lang en hebben grote wielen, zijn degelijk, stil en geheel gemaakt van metaal. De Riders zijn er voor peuters vanaf 2 jaar.

Baghra Racer zwartDe Speedster, Racer en Rider is in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar.

De Baghera loopwagen wordt geleverd in een mooie stevige doos. Alleen stuur, wielen en zadel moeten nog gemonteerd worden, dit is binnen 15 minuten gedaan voor de ervaren monteur. Heb je iets minder ervaring dan nog moet het karweitje in maximaal een uur gedaan zijn.

De Baghera loopauto is een veilig voertuig voorzien van een CE-keurmerk.

 

Geschiedenis

Het merk Baghera is een handelsmerk van de Le Petit Nouveau Group, opgericht in het laatste jaar van de vorige eeuw, in 1999. Het familiebedrijf is gesticht door Emmanuel Nouveau en gevestigd vlakbij Parijs.
Emmanuel stond als kind vaak met open mond de etalage van een beroemde autowinkel in Parijs te bekijken. Bij het zien van de metalen bolides en glimmend chroom droomde hij van een toekomst als coureur met talloze overwinningen op zijn naam. Coureur is hij niet geworden, zijn droom heeft hij op een andere manier waargemaakt door zelf auto’s te maken waar kleine kinderen van nu van dromen.

Filosofie

Het doel van Baghera is het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende producten met een hoge kwaliteit voor kinderen. Hieraan wordt gewerkt door een team van getalenteerde en enthousiaste medewerkers. Elk nieuw product, elk nieuw model is het resultaat van vele uren werk en wordt voordat het op de markt wordt gebracht uitvoerig getest.
Baghera Peugeot Rider

Veiligheid

De veiligheid van kinderen die met de loopwagens of trapauto’s spelen moet immers voor 100% gegarandeerd zijn. Alle producten van Baghera zijn goedgekeurd volgens de Europese normen.

Hoe weet ik of een Baghera loopauto geschikt is voor mijn kind?

De aanbevolen leeftijd is aangegeven bij de productinformatie op het tabblad specificaties.
De meeste van de loopwagens zijn ontworpen voor kinderen tussen 1-3 jaar. De trapauto’s voor 3-6 jarigen. De afmetingen en het gewicht van de loopauto staan eveneens op het tabblad specificaties.
Het aanbevolen maximum gewicht van een kind voor gebruik van de loopauto’s is 20 kg. Er is geen lengte-limiet, de enige limiet is de leeftijd (1-3 jaar).
Het aanbevolen maximum gewicht van een kind voor gebruik van de trapauto’s is 25 kg.

De aanbevolen maximum lengte van een kind is: - Classics, Trucks and Riverside collecties: 1m10
- Vintage cars, Legends and Race car collecties: 1m20

De trapwagens beschikken over drie posities waarmee de zitting kan worden aangepast en de trapauto meegroeit met het kind.

Zit er garantie op Baghera trapauto’s en loopwagens?

Op alle producten die gekocht zijn via Reijs Kids zit 12 maanden garantie na aankoopdatum. De garantie is alleen geldig bij normaal gebruik en is niet van toepassing op normale slijtage.

Waar vind ik de montage instructies?

De montage instructies worden in de doos meegeleverd. Mocht je deze kwijt zijn of niet meer kunnen vinden, dan kun je de instructies hier downloaden.