Jumpers Wiebeldieren - grappige vrolijke dieren aan springveer

Jumpers Wiebeldieren. Grappige jumper wiebelbeesten die vrolijk op en neer dansen. Heel leuk in bijv. babykamer, kinderkamer, boven wieg, deze wiebelbeesten aan springveer.
 

Jumper Wiebeldier Vos

 

Jumper Wiebeldier Konijn

 

Jumper Wiebeldier Koe

 

Jumper Wiebeldier Paard

 

Jumper Wiebeldier Schaap

 

Jumper Wiebeldier Ezel

 

Jumper Wiebeldier Hond

 

Jumper Wiebeldier Teckel

 

Jumper Wiebeldier Mier

 

Jumper Wiebeldier Duizendpoot

 

Jumper Wiebeldier Vlieg

 

Jumper Wiebeldier Bij

 

Jumper Wiebeldier Lieveheersbeest

 

Jumper Wiebeldier Flamingo

 

Jumper Wiebeldier Ooievaar

 

Jumper Wiebeldier Uil

 

Jumper Wiebeldier Clown Vis

 

Jumper Wiebeldier Walvis

 

Jumper Wiebeldier Krab

 

Jumper Wiebeldier Kogelvis

 

Jumper Wiebeldier Regenboog Vis

 

Jumper Wiebeldier Zebra

 

Jumper Wiebeldier Leeuw

 

Jumper Wiebeldier Draak

 

Jumper Wiebeldier Eenhoorn

Jumpers Wiebeldieren

Grappige wiebelbeesten die vrolijk op en neer dansen. Heel leuk in de babykamer of kinderkamer, boven de wieg, box of commode. Ook voor het raam staan deze Jumpers fantastisch.

De wiebeldieren hangen aan een veer waardoor ze bewegen op de luchtstroom. Door zachtjes te trekken aan het wiebelbeest zal deze op en neer gaan veren. De leuke lieve vrolijk gekleurde wiebelbeesten zijn een aanwinst voor elke ruimte waar baby's, peuters en kleuters komen.

Wiebeldieren voelen zich heel goed thuis in huis, kinderdagverblijven, wachtruimtes bij huisarts, ziekenhuizen, tandarts. Je kunt ook enkele wiebeldieren onder en naast elkaar hangen, dan wordt het helemaal een dolle beestenboel! Bovendien geeft dat een beetje een mobile-idee. De beesten (jumpers) deinen zachtjes op en neer en zijn vrolijk gekleurd. Je kind zal het vrolijke gewiebel van dit wiebelende beest keer op keer weer ontzettend leuk vinden en er echt door gefascineerd zijn.

Een wiebeldier is best wel groot, tussen de 20 en 30 cm. Het wiebelbeest hangt aan een lange springveer. Je kunt de veer er ook afhalen, dan wordt het wiebeldier een lief vrolijk decoratief beestje. Een wiebeldier is hol van binnen en vilt van buiten.

Het wiebeldier is er in veel verschillende soorten; zo zijn er vogels, vissen, bosdieren en nog veel meer. Zelfs een draak of eenhoorn is niet te gek!

De jumpers zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten kleuren, diersoorten en stijlen. Zo kun je zelf jouw favoriete wiebeldier uitkiezen!