Schommels en turnringen

Schommels en turnringen

Schommels, houten design schommels van hoge kwaliteit. Houten schommel met gekleurd touw in hoogte verstelbaar. Schommels en turnringen van Lillagunga, voor jong en oud.

 

Babyschommel Lillagunga eikenhout-wit

 

Babyschommel Lillagunga eikenhout-zwart

 

Babyschommel Lillagunga wit berkenhout-wit leer

 

Babyschommel Lillagunga wit berkenhout-zwart leer

 

Purple Frog Marshmallow BIG schommel Blauw

 

Purple Frog Marshmallow schommel Blauw

 

Purple Frog Marshmallow schommel Grijs

 

Purple Frog Marshmallow schommel Zwart

 

Schommel Lillagunga Classic Eiken

 

Schommel Lillagunga Classic wit berken

 

Turnringen wit berkenhout

Babyschommel van Lillagunga

Schommels, houten design schommels van hoge kwaliteit. Houten schommels met gekleurd touw (keuze uit vele kleuren) in 3 hoogtes in te stellen.
Schommels van Lillagunga zijn handgemaakt, mooi, duurzaam en stijlvol en bestemd voor gebruik door jong en oud, binnen en buiten.

Houten schommel

De houten schommel bestaat zeker al zo’n 3500 jaar en zal niet heel snel uit de mode raken. Zet een kind voor een schommel en hij of zij zal er spontaan opklimmen. Zet een volwassene voor een schommel en deze zal de verleiding niet kunnen weerstaan om op de schommel plaats te nemen, terugdenkend aan vroeger en aan het plezier dat je had tijdens het schommelen.

Schommelen, hoe doe je dat?

Schommelen op een design schommel van LillagungaSchommelen is een heerlijke relaxte activiteit. Je kunt binnen of buiten schommelen.
Schommelen is een bijna automatische beweging, maar voor diegenen die het niet helemaal snappen hier een uitleg.

Een schommel is een speeltoestel, bestaande uit een zitplank die aan beide kanten met touw wordt opgehangen. Door het lichaam op en neer te bewegen gaat de schommel heen en weer. Met je bovenlichaam ga je naar achteren hangen en je benen steek je naar voren. De schommel gaat nu naar de voorkant. Dan ga je met je bovenlichaam naar voren en de onderbenen gaan onder de schommel. Hierdoor gaat de schommel naar achteren. En deze bewegingen blijf je herhalen. Hoe meer kracht je hierbij zet, hoe harder en hoger je kunt schommelen.

Het moeilijkste van schommelen is de start, je moet tenslotte vaart maken. Je kunt starten door zover mogelijk met de schommel naar achteren te gaan, zover dat je nog net kunt zitten en de grond raakt met je voeten. Dan laat je los en het schommelen is begonnen.
Voor kinderen is een helpend handje in de vorm van aanduwen heel welkom.

 

 

 

Spelen op de schommel

Kinderen vermaken zich uitstekend met een houten schommel, zowel binnen als buiten. Maar ook volwassenen schommelen graag en genieten net zo hard als de kinderen. Het geeft een gevoel van vrijheid en uitgelatenheid. Lekker zachtjes of zo hard mogelijk, op een houten schommel kan iedereen zijn eigen ritme bepalen.

Design schommel kopen bij Reijs Kids

Reijs Kids heeft gekozen voor design en kwaliteit. Bij het merk Lillagunga gaan deze eigenschappen hand in hand. Bij Reijs Gezellig samen op de schommel!Kids kun je de Lillagunga houten schommel in de winkel kopen of via de webshop. Wil je andere kleuren touw of houten plank dan die we op voorraad hebben, hou dan rekening met een levertijd van enkele dagen.

Het verhaal van Lillagunga, design schommels

Vaak ontstaat iets nieuws omdat er iets ontbreekt voor de bedenker. Zo ook in het geval van de Lillagunga houten design schommels.
Anton Stenfors, een Finse vader, was in de zomer van 2010 op zoek naar kwalitatief goede en mooie houten schommels voor zijn twee zoons maar slaagde daar maar niet in. Hij bedacht dat hij dan zelf maar aan de slag moest en zette zo de eerste stappen naar het ontwerp van de eerste Lillagunga houten design schommel, de Lillagunga Classic.

Anton voerde een diepgaand marktonderzoek uit en kwam zo tot de ontdekking dat de houten schommel die hij had ontworpen een gat in de markt was. Niet alleen hij, als vader van zijn zoons, maar vele gezinnen met hem waren op zoek naar houten schommels die zowel functioneel als stijlvol waren. In 2013 werd Lillagunga opgericht met als doel om marktleider te worden op het gebied van herontwikkelde houten design schommel classics voor iedereen.

Het eerste jaar werd geheel vertrouwd op de fantastische response van de markt op de Lillagunga Classis. Langzaamaan werd duidelijk dat er ook plaats was voor soortgelijke producten. Een jaar later, in 2014, werd de Lillagunga Grand ontwikkeld voor grote kinderen en volwassenen.
In 2015 werd de Lillagunga Todler geïntroduceerd op de Helsinki Design Week. Lillagunga logoMet zijn mooie vorm en dubbele laag echt leer werd de Lillagunga Todler al snel het paradepaardje van Lillagunga. Later in 2015 werden de houten turnringen op de markt gebracht, eveneens een groot succes.
Lillagunga heeft als doel het blijven ontwikkelen van nieuwe producten met een uitzonderlijk hoge kwaliteit en daarmee een internationale speler in de wereldwijde designmarkt te blijven.

Lillagunga producten

Babyschommel Toddler van Lillagunga

Hoewel Lillagunga een Fins bedrijf met basis in Helsinki is, is de merknaam Lillagunga afgeleid van het Zweedse woord voor kleine schommel.
Lillagunga staat voor mooie, duurzame, handgemaakte en vooral veilige houten design schommels. Witte design turnringen Lillalunga

 

 

 

Het Lillagunga assortiment bestaat uit de volgende drie houten schommels:

.
De Lillagunga schommels en turnringen zijn gemaakt van witgeverfd berkenhout of met olie behandeld eikenhout. Deze worden gecombineerd met een ruime keuze in touw in verschillende kleuren. Zo kun je de houten schommel of turnringen altijd helemaal naar je eigen smaak stijlen.

Lillagunga schommel in 3D

Als je browser en computer het toelaat, kun je hier de schommels in 3D bekijken in de eiken en witte berkenhout uitvoering en in alle kleuren.