Dierenkoppen Aniwalls - vrolijke dierenkoppen wanddecoratie

Lieve dierenkoppen in vrolijke kleuren van Aniwalls by Pomme-pidou voor aan de muur. Giraf, zebra, neushoorn, hert, olifant, en sinds kort de stier! elk in verschillende kleurrijke en zwart/wit uitvoeringen.

Hieronder vind je een overzicht van alle verkrijgbare gekleurde dierenkoppen van Aniwals. Mocht je willen bestellen, dan verwijzen we je graag naar onze zuster-webshop Loft16.nl

 

Giraf kop Maddy Aniwalls Floral green

 

Giraf kop Maddy Aniwalls rood

 

Giraf kop Maddy Aniwalls zwart&wit

 

Hertenkop Nelson Aniwalls ethnic twist

 

Hertenkop Nelson Aniwalls groen

 

Hertenkop Nelson Aniwalls rood

 

Hertenkop Nelson Aniwalls zwart&wit

 

Neushoorn kop Lola Aniwalls botanisch

 

Neushoorn kop Lola Aniwalls dots

 

Neushoorn kop Lola Aniwalls gestreept

 

Neushoorn kop Lola Aniwalls krantenprint Grand Gazette

 

Olifantenkop Jim Aniwalls botanisch

 

Olifantenkop Jim Aniwalls rood

 

Olifantenkop Jim Aniwalls roze

 

Olifantenkop Jim Aniwalls zwartwit

 

Stierenkop Aniwalls Brutus zwart

 

Zebra hoofd Ziggy Aniwalls gestreept

 

Zebra hoofd Ziggy Aniwalls lichtgroen

 

Zebra hoofd Ziggy Aniwalls zwart&wit

Aniwalls van Pomme-Pidou – kleurrijke wilde dieren voor elke muur

Aniwalls van Pomme-PidouDe naam alleen is meteen al leuk, Aniwalls. Aniwalls zijn animals voor aan de muur. Grappig gevonden, toch?

Deze gekleurde dierenkoppen zijn gemaakt van polyresin. De Aniwalls zijn vorstbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen.

De aniwalls zijn, in tegenstelling tot hun in het wild levende voorbeelden, totaal ongevaarlijk en vrolijken elke wand in huis en buiten op. Aniwalls staan fantastisch in een kinderkamer, woonkamer of huiskamer. Ook op het toilet of terras zijn ze zeker een echte blikvanger en originele wanddecoratie.
De dierenschedels zijn beschilderd met vrolijke kleuren en hebben prachtige lieve ogen. De girafkop en neushoornkop hebben gouden (niet echt goud natuurlijk, maar wel goudkleurig) hoornen. De olifantenkop heeft gouden slagtanden. Het zebra hoofd is helemaal in één en dezelfde print en dat geldt ook voor de herten kop.  De kleurrijke dieren kijken je allemaal vriendelijk aan en ze waken graag over jou en je kamer. Daarvoor vragen ze helemaal niets terug, je hoeft ze geen eten te geven, niet te borstelen of kammen, niets op te ruimen.

Vind jouw nieuwe vriend en geef Maddy, Jim, Nelson, Ziggo en of Lola een prachtige plek in je kamer én in je hart. Zij wachten op je!

 

Je kunt kiezen uit 15 Aniwalls dierenkoppen

Deze serie is verkrijgbaar in 5 diersoorten, elk in 3 kleuren
• Giraf Maddy
• Olifant Jim
• Hert Nelson
• Zebra Ziggy
• Neushoorn Lola

Aniwall Giraf Maddy

Giraf Maddy in Tangerine Dream rood, in Black & White en in Floral Green.

Aniwall Olifant Jim

Deze olifantenkop is beschikbaar in de kleuren Fresh Ferns, Tangerine Dream en Magenta Madness.

Aniwall Hert Nelson

Hertenkop Nelson is er natuurlijk ook in 3 uitvoeringen; Green Melody, Tangerine Dream en Black & White.

Aniwall Zebra Ziggy

Zebrahoofd Ziggy is de kleinste van het stel. Deze zebra te koop in Crazy Stripes, Black & White en Floral Green.

Aniwall Neushoorn Lola

Neushoornkop Lola heeft natuurlijk ook 3 uitvoeringen; Crazy Stripes, Poppy Dots en Fresh Ferns.

Aniwalls dierenkoppen online bestellen

Als je online een Aniwall dierenkop koopt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Bij Reijs Kids geldt dat je, indien je de dierenkop voor 16.00 uur bestelt, je het de volgende dag geleverd krijgt. Ook op zaterdag. Op zon- en maandagen wordt niet afgeleverd. Wij werken hierin samen met PostNL. PostNL biedt je, na een eerste afleverpoging die niet gelukt is, de gelegenheid om zelf een tijdstip van aflevering te bepalen. Zo weet je zeker dat er altijd iemand thuis is om je hobbelpaard in ontvangst te nemen.

Verder biedt Reijs Kids een volledige garantie en wordt de dierenkop veertien dagen op zicht aangeboden. Je bent verzekerd van veilig betalen via iDeal, MasterCard, Visa en Maestro, Paypal, bankoverschrijving of Afterpay. Voor de Belgische markt bieden wij Bancontact en Belfius Direct aan, Duitse klanten van Aniwall dierenkoppen kunnen betalen via Sofort. Dus, bij Reijs Kids kun je veilig en vertrouwd online Aniwalls dierenkoppen kopen.