Dieren

 

 

 

 

Decoratieve dieren voor binnen en buiten zoals hondenbeelden, wiebeldieren, gekleurde dierenkoppen. Uilen, vogels, katten. Dieren decoratie voor kinderen.

Decoratieve dieren voor binnen of buiten zoals hondenbeelden, wiebeldieren, gekleurde dierenkoppen. Uilen, vogels, katten. Dieren decoratie voor kinderen van pluche of vilt, maar ook decoratieve dieren van fiberstone, keramiek, leer of metaal.

Decoratieve dieren

Decoratieve dieren voor binnen en buiten zoals hondenbeelden, wiebeldieren, gekleurde dierenkoppen en dierenschedels. Uilen, vogels, katten. Dieren decoratie voor kinderen.

Dierenkoppen van Aniwalls by Pomme-pidou

De gekleurde dierenkoppen voor aan de muur van Aniwalls zijn er in 5 soortenAniwalls van Pomme-Pidou – kleurrijke wilde dieren voor elke muur.
Deze vrolijk gekleurde dierenkoppen staan ontzettend leuk in bijvoorbeeld de babykamer of kinderkamer. Doet het ook erg goed bij de baby-shower, als kraamcadeau of zomaar een cadeau. Ook in je woonkamer, toilet of op je terras is deze Aniwall van Pomme-Pidou een echte blikvanger en originele wanddecoratie.

De koppen zijn gemaakt van polyresin, vorstbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen. De dierenschedels zijn beschilderd met vrolijke kleuren en hebben prachtige lieve ogen. De girafkop en neushoornkop hebben gouden (niet echt goud natuurlijk, maar wel goudkleurig) hoornen. De olifantenkop heeft gouden slagtanden. Het zebra hoofd is helemaal in één en dezelfde print en dat geldt ook voor de herten kop.  De kleurrijke dieren kijken je allemaal vriendelijk aan en ze waken graag over je. Daarvoor vragen ze helemaal niets terug, je hoeft ze geen eten te geven, niet te borstelen of te kammen. Bovendien hoef je niets op te ruimen.

Deze serie is verkrijgbaar in 5 diersoorten te weten zebra Ziggy, hert Nelson, olifant Jim, giraf Maddy en neushoorn Lola.
Vind jouw nieuwe vriend voor huis of tuin en geef Maddy, Jim, Nelson, Ziggy en of Lola een prachtige plek in je huis en haard én in je hart. Zij wachten op je!

 

 

 

Wiebeldieren

Wiebeldieren wiebelen gezellig naast elkaar

Grappige wiebelbeesten voor aan het plafond van de babykamer of kinderkamer, of boven de wieg, box of commode. Ook voor het raam staan deze wiebeldieren fantastisch.

De wiebeldieren hangen aan een veer waardoor ze bewegen op de luchtstroom. Door zachtjes te trekken aan het wiebelbeest zal deze op en neer gaan veren. De leuke lieve vrolijk gekleurde wiebelbeesten zijn een aanwinst voor elke ruimte waar baby's, peuters en kleuters komen.

Wiebeldieren zijn zeer geschikt voor thuis, kinderdagverblijven, wachtruimtes bij huisarts, ziekenhuizen, tandarts. Je kunt ook enkele wiebeldieren onder en naast elkaar hangen, dan wordt het helemaal een dolle beestenboel! Bovendien geeft dat een beetje een mobile-idee. De beesten (jumpers) deinen zachtjes op en neer en zijn vrolijk gekleurd. Je kind zal het vrolijke gewiebel van dit wiebelende beest keer op keer weer ontzettend leuk vinden en er echt door gefascineerd zijn.

Deze wiebelbeesten of wiebeldieren zijn best wel groot, tussen de 20 en 30 cm. Ze hangen aan een lange springveer. Je kunt de veer er ook afhalen, dan wordt het wiebeldier een lief vrolijk decoratief beestje. Het is geen knuffel.