Oude schoolplaten en fotodoeken - trendy muurdecoratie

Oude schoolplaten en fotodoeken op retro-look canvas zijn trendy wanddecoratie. Hangend aan houten latten en touw. Zoals dat vroeger op school was. Tegenwoordig is het een coole 'oude' wanddecoratie. En afhankelijk van de afbeelding passen deze schoolplaten uitstekend in bijvoorbeeld een industrieel interieur, een urban jungle, een botanische sfeer. Hieronder enkele voorbeelden. Voor de actuele voorraad en ook het bestellen verwijzen we je graag naar onze zuster-website Loft16.

 

Fotokaart dansende en spelende meisjes

 

Oude schoolkaart varens

 

Oud fotodoek | schoolkaart leesplankje

 

Oude landkaart Nederland

 

Oud fotodoek reiger

 

Oude schoolkaart rekentafels

Oude schoolplaten en fotodoeken

Oude schoolplaten en fotodoeken zijn in vele prints leverbaar. Ze passen super op bijvoorbeeld een muur in de babykamer of om een kinderkamer op te vrolijken. En daarbij zijn ze vaak ook nog eens erg leerzaam. Leer je kind(eren) spelenderwijs het alfabet kennen met de abc-plaat. Of lezen met het aap noot mies leesplankje. Wat dacht je van verschillende soorten vissen of vogels leren kennen? Van de uitdaging aangaan met de oogmetingsplaat? En natuurlijk zijn de canvas fotodoeken superleuk als decoratie.

Vintage wanddecoratie

De vintage schoolplaten zijn er bijvoorbeeld van het leesplankje (wie kent het niet, Aap, Noot, Mies....), het alfabet, veren of planten. Of wat te denken van een kaart van Nederland in verschillende jaartallen. Of een wereldkaart? Leerzaam en vooral heel leuk. En natuurlijk nostalgisch.

Fotodoeken

Vintage doeken met een oude look zijn gemaakt van canvas en hebben vele prints. Deze oud lijkende fotodoeken doen denken aan vroeger. Zo zijn er foto's van bijvoorbeeld meisjes op school, dames in een auto, de Beatles op vliegtuigtrappen. De collectie wisselt regelmatig dus is hier moeilijk te beschrijven. Zoek je een specifieke foto? Vraag er even naar dan gaan wij voor je uitzoeken of die leverbaar is of kan worden!